E-mail en agenda

E-mail en agenda functionaliteit is vandaag de dag gemeengoed. Het zijn ICT functionaliteiten die prima via de cloud geleverd kunnen worden. Bekende leveranciers zijn Google Mail en Microsoft met Exchange Online via de Office365 familie. Dit zijn de publieke cloud varianten. Via private cloudDe Cloud Computing dienst waarbij de Cloud Services zijn ingericht voor gebruik door ��n gebruiker of ��n groep van gebruikers. Kenmerkend is dat de onderliggende hardware en software niet gedeeld wordt met externe gebruikers zijn eveneens e-mail en agendafunctionaliteit te verkrijgen. Het grote voordeel van e-mail en agenda functionaliteit via cloud computingHet op aanvraag via het internet beschikbaar stellen van rekenkracht, opslag, beveiliging, software en gegevens. De gebruiker van informatie is niet verantwoordelijk voor de hardware en software en neemt automatisering als een dienst af. is dat u overal en altijd, zolang u een verbinding heeft met het internetEen zeer groot openbaar netwerk van samenwerkende computers, vaak verward met het World Wide Web (www), over uw e-mails en uw agenda kunt beschikken.