Als ik problemen ondervind met mijn cloud dienst, kan ik dan altijd terecht bij een helpdesk?

Een cloud dienst is een dienst die u op afstand wordt geleverd en door een cloud leverancier op afstand (in het datacenter) wordt onderhouden. Omdat er dus niet (permanent) iemand van de cloud leverancier bij u op locatie is heeft het merendeel van de leveranciers van cloud computingHet op aanvraag via het internet beschikbaar stellen van rekenkracht, opslag, beveiliging, software en gegevens. De gebruiker van informatie is niet verantwoordelijk voor de hardware en software en neemt automatisering als een dienst af. een helpdesk (ook wel servicedesk of supportdesk) waar u met vragen, storingen of serviceverzoeken terecht kunt.