Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Bechtle

Cloud SoftwareComputerprogrammatuur die als Cloud Service beschikbaar wordt gesteld
Bechtle direct biedt u services voor de gehele softwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden levenscyclus. Ook bij een eventuele transitie naar de Cloud bieden wij advies en ondersteuning.

‘De Cloud‘ is vooral bij grote ondernemingen met meer dan 250 werkplekken in trek. Bij de keuze tussen private, public of hybrid Cloud kunnen wij uw organisatie volledig ontzorgen.

Platformen
Al 30 jaar zijn wij erkende experts op het gebied van softwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden-, licentie-advisering en SoftwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden Asset Management (SAM). Wij zijn onder andere gecertificeerd voor softwarefabrikanten zoals, Adobe, Citrix, Microsoft, Symantec, Trend Micro, VMware en nog vele anderen.

Bechtle direct streeft er continue naar om de beste partner te zijn op het gebied van advisering en levering van IT-gerelateerde oplossingen, ongeacht welk platform u gebruikt.

Security
Wanneer u niet over de juiste beveiliging beschikt wanneer u naar virtuele omgevingen en cloudomgevingen migreert, kan dit tot gaten in de beveiliging, verlies van ROI, het teruglopen van prestaties en problemen bij het aantonen van compliance leiden. Bechtle direct biedt u beveiligingsoplossingen op maat speciaal toegesneden op uw specifieke situatie.

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u. Echter om u goed van dienst te kunnen zijn maken wij graag vooraf een afspraak met u om uw wensen goed in kaart te brengen:

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.
Bel direct naar: Telefoonummer tonen 020-2065390

of vul het onderstaande formulier in:

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.
  • Nederland ICT