Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Reeleezee BV

Reeleezee stelt ondernemers in staat zelf hun boekhouding te doen, en biedt accountants- en administratiekantoren volwaardige online diensten die zich onderscheiden in de manier waarop ze de samenwerking tussen accountants en ondernemers makkelijk en efficiënt maken.

SoftwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden ‘echt makkelijk’ maken klinkt eenvoudig maar is dat niet. We zijn voortdurend bezig om onze producten verder te verbeteren en versimpelen. Dat kunt u overal terug zien in onze softwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden: duidelijke schermen die zo veel mogelijk aansluiten op de verwachting die ondernemers bij een administratie hebben. Gebruikers van onze softwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden profiteren van de innovatie van de uitvinders van online boekhouden zonder dat zij daar extra voor moeten betalen. Iedere maand brengen wij een nieuwe versie uit die automatisch en gratis voor iedereen beschikbaar is.

Reeleezee loopt voorop in het ontwikkelen van nieuwe oplossingen die werkzaamheden efficiënter en sneller maken. In 2008 was Reeleezee de eerste aanbieder van een automatische koppeling tussen de boekhouding en internetbankieren, en inmiddels zijn er automatische koppelingen met ABN AMRO, Rabobank en ING. Ook ontwikkelde Reeleezee de snelste en beste Scan en Boek-oplossing in de markt.

Onlangs lanceerde Reeleezee als eerste boekhoudpakket Accountancy Data Exchange (ADX) waarmee de ondernemer en accountant in staat zijn om SBR al bij de bron om te zetten naar jaarrekeningen, KvK publicatiestukken en belastingaangiften. Met ADX wordt veel tijd bespaard op het rapporteren van publicatiestukken. ADX is bovendien in staat de extracomptabele gegevens met een druk op de knop te rapporteren aan de betrokken partijen. Dankzij de open architectuur is Reeleezee gemakkelijk te koppelen met alle bestaande (Best Of Breed) softwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden die wordt gebruikt op accountantskantoren.  Dat is wel zo Easy van Reeleezee.

 

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.
Bel direct naar: Telefoonummer tonen 0346 258080

of vul het onderstaande formulier in:

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.
  • Nederland ICT