Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

3W Infra trekt in bij maincubes AMS01 datacenter

3W Infra trekt in bij maincubes AMS01 datacenter
07 July 2020 19:47 uur
3W Infra B.V., een wereldwijde leverancier van IaaS hosting oplossingen, heeft zijn bedrijfsvoering verhuist naar de kantooromgeving behorend bij het maincubes AMS01 colocatie datacenter in Amsterdam Schiphol-Rijk. Tegelijkertijd heeft 3W Infra een private datacenter suite in maincubes AMS01 in gebruik genomen om zijn wereldwijde netwerkbackbone en uitgebreide serverinfrastructuur in onder te brengen.
De bedrijfsvoering van 3W Infra inclusief server- en netwerkinfrastructuur was tot voor kort ondergebracht bij een datacenter in Amsterdam Zuid-Oost. Gedurende de periode dat 3W Infra hier was gehuisvest, werd dit datacenter overgenomen door een Amerikaans datacenter conglomeraat. 3W Infra levert zeer klantspecifieke IaaS-hostinginfrastructuren, nauw afgestemd op de individuele behoeften, wat betekent dat zij ook van hun datacenteroperator de hoogste flexibiliteit verwachten. Volgens 3W Infra is het datacenter in Amsterdam Zuid-Oost niet in staat om volledig in te spelen op deze dynamische eisen.

maincubes is een niet-beursgenoteerde Europese datacenteroperator met energie-efficiënte, duurzaam ingerichte colocatie datacenters in Frankfurt en Amsterdam. In het maincubes AMS01 datacenter in Amsterdam Schiphol-Rijk kunnen colocatie klanten terecht voor kleine tot grote datacenter implementaties (tot een capaciteit van meerdere MW’s). De colocatie services in het datacenter variëren van rack-by-rack en datacenter cages tot aan private datacenter suites en datacenter-in-datacenter setups. “maincubes is de enige overgebleven onafhankelijke Europese datacenter operator in de regio Amsterdam,” zegt Murat Bayhan, oprichter en CEO van 3W Infra [foto: links]. “Zij zijn wel in staat om tegemoet te komen aan 3W Infra’s eisen op het gebied van flexibiliteit en schaalbaarheid.”

De private datacenter suite in maincubes AMS01 is door 3W Infra eind mei in gebruik genomen. Op hetzelfde moment heeft 3W Infra zijn bedrijfsvoering verhuist naar de kantooromgeving van het datacenter in Amsterdam Schiphol-Rijk. Bron: computable.nl

  • Nederland ICT