Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

5 geschikte CRM systemen voor het MKB

5 geschikte CRM systemen voor het MKB
16 November 2016 19:37 uur

Als MKB bedrijf is het vaak lastig om kwalitatief goede softwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden te vinden die past binnen het budget. Veel softwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden pakketten voor bedrijven zijn vaak vrij duur en de korting kan vaak pas toegepast worden vanaf een hoog aantal gebruikers. Het team van Cloudinzicht heeft gekeken naar welke zakelijke softwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden het meest toegepast kan worden binnen het MKB, dat blijkt het gebruik van CRM systemen te zijn. Voor de categorie “CRMCustomer Relationship Management. De computerprogrammatuur waarmee relaties (klanten) beheerd kunnen worden” is gekeken naar de vijf meest geschikte CRMCustomer Relationship Management. De computerprogrammatuur waarmee relaties (klanten) beheerd kunnen worden systemen die toepasbaar zijn voor MKB bedrijven, hierbij is gelet op het gemiddelde budget en de functionaliteiten.

Teamleader
Het CRMCustomer Relationship Management. De computerprogrammatuur waarmee relaties (klanten) beheerd kunnen worden systeem van Teamleader bevat veel functionaliteiten en opties. Daarnaast is de gebruiksvriendelijkheid enorm, zo kun je namelijk heel veel informatie uit verschillende bronnen centraal bundelen. Zo kun je bijvoorbeeld facturen en offertes maken, uren registreren en koppelingen maken met bijvoorbeeld je telefoonverkeer of Google accounts. Met deze functionaliteiten voor een prijs van 25 euro per maand is Teamleader een van de betere opties!

Salesforce
Salesforce is qua functionaliteiten enorm uitgebreid, maar daar is de prijs dan ook naar. Salesforce richt zich met name op grote bedrijven, maar is ook uitermate geschikt voor de bovenkant van het MKB. Omdat de relatief grotere MKB bedrijven vaak ook meer functionaliteiten nodig hebben vinden wij Salesforce een goede optie.

Exact online CRMCustomer Relationship Management. De computerprogrammatuur waarmee relaties (klanten) beheerd kunnen worden
In onze ogen is het CRMCustomer Relationship Management. De computerprogrammatuur waarmee relaties (klanten) beheerd kunnen worden systeem van Exact Online het meest geschikt voor de gemiddelde MKB’er, dit dankzij de prijs- kwaliteitsverhouding. Deze ligt bij Exact online heel gunstig, zo bieden ze voldoende mogelijkheden voor vrijwel alle MKB bedrijven en is het systeem makkelijk te bereiken vanaf mobiele devices via de Exact Online App.

Capsule CRMCustomer Relationship Management. De computerprogrammatuur waarmee relaties (klanten) beheerd kunnen worden
De CRM module van Capsule is zeer geschikt voor het MKB. Het systeem is zeer goed te migreren met verschillende functionaliteiten als Google Apps, Mailchimp en andere tools en softwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden pakketten die veelal gebruikt worden door het MKB.

Offective
Het systeem van Offective is tot op heden nog vrij beperkt, hier moet wel bij vermeld dat deze partij hard bezig is met het door ontwikkelen van het systeem. De vooruitzichten zijn veel belovend, we wachten dus in spanning af. Lees verder>>>>

 

  • Nederland ICT