Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Aantal cybersecurity-incidenten in 2017 bijna verdubbeld

Aantal cybersecurity-incidenten in 2017 bijna verdubbeld
19 February 2018 13:59 uur
Dat 2017 hoog zou scoren op het aantal cyberincidenten dat plaats heeft gevonden, zou voor iedereen die oplet geen verrassing mogen zijn. Toch schetst het Cyber Incident & Breach Trends Report van de Online Trust Alliance (OTA) wel een heel somber beeld.
De OTA is onderdeel van de InternetEen zeer groot openbaar netwerk van samenwerkende computers, vaak verward met het World Wide Web (www) Society (INSOC), een mondiale non-profit organisatie ide een open en eerlijk gebruik van het internetEen zeer groot openbaar netwerk van samenwerkende computers, vaak verward met het World Wide Web (www) voorstaat. Zij brengen jaarlijks een rapport uit om in beeld te brengen waar we staan met betrekking tot cyberincidenten en cybersecurity.

Dit jaar brengen zijn voor de tiende keer het Cyber Incident & Breach Trends Report uit. Gebasseerd op eigen cijfers, gecombineerd met cijfers van Risk Based Security (RBS) en Cybersecurity Ventures (CV), laat het rapport een bijzonder grimmig beeld zien wat het cybersecuritylandschap betreft. Bron: winmagpro.nl 19-2-18 Lees verder>>>>

  • ISPConnect
  • Nederland ICT