Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Arrow Electronics biedt AlgoSec security management oplossingen

Arrow Electronics biedt AlgoSec security management oplossingen
06 February 2018 20:03 uur

Arrow Electronics is officieel benoemd tot leidend distributeur van AlgoSec in Nederland. AlgoSec is een leverancier van bedrijfsgestuurde security managementoplossingen die bedrijven helpen veiliger, wendbaarder en meer compliant te worden.

De AlgoSec Security Management-oplossing automatiseert op intelligente wijze het beheer van netwerkbeveiliging via cloud, SDN en on-premise netwerken. Gebruikers kunnen vanaf één beeldscherm automatisch de connectiviteitsvereisten van applicaties ontdekken, vanuit bedrijfsperspectief proactief risico’s analyseren en op intelligente wijze uitgebreide beveiligingswijzigingen automatiseren – en dat alles zero-touch en naadloos georkestreerd in elke omgeving.

Arrow en AlgoSec hebben meer dan een jaar nauw met elkaar samengewerkt in Nederland en onlangs een distributiecontract voor de Nederlandse markt gesloten. AlgoSec heeft al sterke zakelijke relaties met Arrow in Spanje, Portugal, het VK en Australië en ziet een mooie kans om met Arrow in Nederland samen te werken om zijn security managementoplossing nog beter onder de aandacht van resellers en grootzakelijke klanten te brengen. Bron: dutchitchannel.nl 5-2-18 Lees verder>>>>

  • ISPConnect
  • Nederland ICT