Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Avensus Groep breidt cloud activiteiten uit met overname Cliënt ICT

Avensus Groep breidt cloud activiteiten uit met overname Cliënt ICT
19 December 2018 08:57 uur

Avensus Groep neemt IT-dienstverlener Cliënt ICT over. Cliënt ICT richt zich met projecten en managed services op middelgrote organisaties. Dit past perfect in de ambitieuze buy-and-build strategie die Avensus, met steun van investeerder Holland Venture, uitvoert op het gebied van Security en Cloud diensten.

De Avensus Groep ondersteunt haar klanten door IT-complexiteit weg te nemen en veiligheid te vergroten. Op het gebied van High Grade Security is Avensus marktleider in de Benelux. Met haar Managed Cloud Services onderscheidt Avensus zich door deskundigheid en klantgerichtheid. Daar komen nu dus de activiteiten van Cliënt ICT bij.

Cloud & Security

Zowel de cloud-, als de security transitie dwingen bedrijven om goed te kijken naar hun processen, aldus Avensus “In iedere organisatie bestaat de behoefte om verder te komen met cloud technologie.”, zegt Abram Schermer, managing director van Avensus Groep, “Cliënt ICT heeft bewezen informatie technologie goed voor haar klanten te laten werken. Met haar Everwork oplossingen maakt Cliënt ICT de cloud gebruiksvriendelijk. De expertise en diensten binnen de Avensus groep versterken de ontwikkeling van Cliënt ICT.” Bron: dutchitchannel.nl 18-12-18 Lees verder>>>>

  • Nederland ICT