Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Axians en Vodafone sluiten strategisch partnership voor Cloud Telefonie

Axians en Vodafone sluiten strategisch partnership voor Cloud Telefonie
21 March 2018 21:11 uur

Axians en Vodafone zijn een strategisch partnership voor cloud telefonie overeengekomen. Vodafone breidt het cloud telefonie-aanbod voor haar klanten uit met OMNIA, de Unified CommunicationsHet mechanisme waarbij berichten zoals spraak, tekst, fax, e-mail en video via een centraal computerprogramma worden afgehandeld as a Service (UCaaS) dienst van Axians gebaseerd op Avaya-technologie.

Hiermee wordt klanten optimale bereikbaarheid beloofd op basis van een flexibele en schaalbare clouddienst, inclusief een door Axians ontwikkeld selfservice portal. Binnen het partnership besteedt Vodafone ook de technische dienstverlening voor haar bestaande Avaya Managed Telefonie-klanten uit aan Axians.

De OMNIA-dienst van Axians biedt Vodafone-klanten niet alleen naadloze integratie tussen mobiel en vast, maar ook de flexibiliteit om gebruikers op en af te schalen op basis van pay-per-use. Via een uniek selfservice portal houden organisaties zelf de regie over hun eigen bereikbaarheid, doordat medewerkers zelfstandig profielen kunnen wijzigen op basis van hun specifieke wensen. Dit alles zonder zorgen over het technisch beheer aan de achterkant. Verder biedt OMNIA ruime mogelijkheden voor integratie met multimedia contact center-opties, kostenregistratie en -facturatie en Microsoft Skype for Business. Bron: tbmnet.nl 21-3-18 Lees verder>>>>

  • Nederland ICT
  • ISPConnect