Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Barracuda Networks lijft SaaS-platform voor anti-phishing trainingen in

Barracuda Networks lijft SaaS-platform voor anti-phishing trainingen in
04 January 2018 14:26 uur

Barracuda Networks, leverancier van cloud-gebaseerde security- en databeveiligingsoplossingen, neemt PhishLine over. PhishLine levert een platform om werknemers weerbaarder te maken tegen phishing en andere social engineering gebaseerde aanvallen.

PhishLine levert een SaaS-platform waarmee social engineering aanvallen kunnen worden gesimuleerd, zodat werknemers getraind kunnen worden in het herkennen van dergelijke aanvallen. Het platform maakt het mogelijk de prestaties van werknemers in deze trainingen in kaart te brengen en hierdoor de ontwikkeling van werknemers te volgen naarmate zij meer trainingen volgen.

Combinatie met AI-oplossing van Barracuda

Het SaaS-platform van PhishLine wordt door Barracuda gecombineerd met zijn op kunstmatige intelligentie (AI) gebaseerde oplossing tegen phishing en spear phishing. Door deze combinatie wil het bedrijf klanten helpen zich beter te wapenen tegen e-mail-gebaseerde aanvallen en social engineering.

“Security awareness training is een belangrijk en snelontwikkeld gebied, zeker gezien de toenemende hoeveelheid gerichte aanvallen die het menselijke element een kritieke schakel maken in de security-waardeketen”, aldus BJ Jenkins, directeur en CEO van Barracude Networks. Door de security technologieën van Barracuda te combineren met het platform van PhishLine wil het bedrijf een geïntegreerde en adaptieve security training leveren die is gericht op het tegengaan van e-mail-gebaseerde beveiligingsdreigingen. Bron: cloudworks.nu 4-1-18 Lees verder>>>>

  • Nederland ICT
  • ISPConnect