Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Beveiligingsprofessionals verliezen 40 uur per maand door inefficiënte systemen

Beveiligingsprofessionals verliezen 40 uur per maand door inefficiënte systemen
22 January 2018 09:37 uur

LogRhythm heeft een nieuwe onderzoekstudie uitgebracht, die aantoont dat inefficiënte processen en softwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden een cruciale rol spelen bij het vertragen van het ontdekken en reageren op cyberbedreigingen.

Meer dan een derde van de IT-beslissingnemers zegt dat hun teams minstens drie uur per dag spenderen aan taken die afgehandeld kunnen worden door betere softwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden. Daarbovenop denkt de meerderheid dat de gemiddelde cyberbeveiligingsprofessional tien uur per week verliest door ongeschikte softwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden. Uit de studie blijkt ook dat de overgrote meerderheid van de respondenten (88 procent) vindt dat insider threats een steeds groter wordend gevaar zijn voor de beveiliging van hun organisaties.

Onmogelijk snel
“De verspreiding en innovatie van business-enabling technologieën – gecombineerd met de snelheid van hedendaagse, geavanceerde hackers om de laatste technologieën te adopteren en toe te passen – maakt het voor beveiligingsteams niet alleen moeilijk, maar zelfs onmogelijk om hun eigen, snelle detectie- en responsmogelijkheden op het gebied van bedreigingen even snel als hun tegenstanders te ontwikkelen,” zegt James Carder, Chief Information Security Officer en Vice-President van LogRhythm Labs. Bron: managersonline.nl 22-1-18 Lees verder>>>>

  • ISPConnect
  • Nederland ICT