Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Bitdefender Cloud Security for MSP verkrijgbaar in DSD-platform

Bitdefender Cloud Security for MSP verkrijgbaar in DSD-platform
19 December 2018 08:47 uur

DSD breidt het cloud serviceEen service die beschikbaar wordt gesteld via Cloud Computing aanbod uit met Bitdefender Cloud Security for MSP. Partners van DSD kunnen de securityoplossing als maandelijkse dienst via het DSD-platform aan hun klanten verkopen. “Bitdefender voor consumenten is via het DSD-platform al jaren verkrijgbaar in verschillende landen in Europa, maar nu we de securityoplossing voor MSP’s in heel Europa kunnen aanbieden, hebben we toch een contract in handen waar we trots op zijn”, aldus Thijs van de Moosdijk, oprichter en CEO van DSD Europe.

Met Bitdefender Cloud Security kunnen MSP’s met één console alle endpoint-beveiligingslagen van klanten voorzien van de beste bescherming tegen geavanceerde en gerichte beveiligingsaanvallen. Cloud Security for MSP bevat naast Antivirus en Antimalware ook Anti-Exploit, Advanced Machine Learning, Content Control en Device Control.

Daarnaast kunnen MSP’s de securityoplossing, op basis van de wensen van de klant, uitbreiden met gespecialiseerde beveiligingsservices. Zo maakt Bitdefender het voor MSP’s mogelijk om te voldoen aan de snel toenemende vraag naar geavanceerde bedreigingspreventie en detectie. Bron: emerce.nl 18-12-18 Lees verder>>>>

  • Nederland ICT