Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Blockchaingers hackathon vindt voor tweede keer plaats in Groningen

Blockchaingers hackathon vindt voor tweede keer plaats in Groningen
03 April 2018 07:07 uur

Vier dagen en nachten in april is Groningen het wereldwijde epicentrum van blockchain-prototypen. Het Blockchaingers open innovatieprogramma vindt plaats van 5 tot en met 8 april.

Meer dan 700 pioniers uit vijf continenten komen bijeen in Groningen, voor de tweede editie van de grootste fysieke jaarlijkse blockchain-hackathon ter wereld, met een prijspakket ter waarde van 100.000 euro. Vier dagen en nachten lang zal de stad Groningen – de thuisbasis van verschillende Nobelprijswinnaars en een levendig opstart- en scale-up ecosysteem – een wereldwijd epicentrum worden van blockchain-prototyping. 63 geselecteerde teams zullen samenwerken aan prototype oplossingen voor wereldwijde uitdagingen met hun toekomstige klanten. Softwareontwikkelaars zullen samenwerken met ambtenaren, ontwerpers zullen samenwerken met internationale innovatoren en ondernemers zullen hun krachten bundelen met investeerders.

Compleet ecosysteem
Blockchaingers brengt een compleet ecosysteem samen, met officiële steun van de Nederlandse overheid en toezichthouders, dat dient als een springplank voor exponentiële blockchain-oplossingen.
“Onze hackathon maakt van het beste wat Nederland te bieden heeft het perfecte lanceerplatform voor blockchain-pioniers met de ambitie om een ​​intercontinentale impact te hebben”, zegt Rutger van Zuidam, oprichter en CEO van DutchChain, het bedrijf dat het innovatieprogramma Blockchaingers organiseert. Bron: release.nl 3-4-18 Lees verder>>>>

  • Nederland ICT
  • ISPConnect