Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

BT sluit netwerk aan op IBM-cloud

BT sluit netwerk aan op IBM-cloud
11 January 2018 20:12 uur

Klanten van BT hebben vanaf nu directe toegang tot de IBM Cloud via het BT-netwerk. Op die manier kunnen ze bedrijfskritische applicaties ontwikkelen en implementeren met behulp van IBM’s clouddiensten.

Met Cloud Connect Direct for IBM (zoals de nieuwe service werd gedoopt) beschikken BT’s klanten over een individuele verbinding met de IBM Cloud, zodat ze toegang krijgen tot diensten als computing en netwerk- en opslaginfrastructuur en mogelijkheden zoals kunstmatige intelligentie (artificial intelligence, ai), blockchain, internetEen zeer groot openbaar netwerk van samenwerkende computers, vaak verward met het World Wide Web (www) of things (IoT), data en analytics. Een rechtstreekse verbinding met de cloud biedt bedrijven betere prestaties, beveiliging en beschikbaarheid ten opzichte van een verbinding via het open internetEen zeer groot openbaar netwerk van samenwerkende computers, vaak verward met het World Wide Web (www).

De nieuwe service wordt aanvankelijk eerst aan IBM-datacenters in Groot-Brittannië geleverd. Later komt er een directe connectiviteit in Europa, de Verenigde Staten, Australië en Azië. De wet- en regelgeving voor klanten in die gebieden worden daarbij geoptimaliseerd, zo onderstreept BT. De verbinding gebeurt via IBM Cloud Direct Link, een netwerkservice die is ontwikkeld voor een snelle en veilige gegevensoverdracht tussen privé-infrastructuren en de openbare cloud. Bron: channelweb.nl 11-1-18 Lees verder>>>>

  • Nederland ICT
  • ISPConnect