Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Check Point kondigt cloudbeveiliging CloudGuard aan

Check Point kondigt cloudbeveiliging CloudGuard aan
09 February 2018 08:14 uur

Check Point SoftwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden Technologies komt met de CloudGuard-productfamilie, om organisaties te beschermen tegen Gen V (vijfde generatie)-cyberaanvallen op cloud-applicaties en infrastructuur. CloudGuard richt zich op geavanceerde threat-preventie en het beschermen van enterprise cloud-applicaties, infrastructuur en gegevens tegen dergelijke aanvallen. Onder het aanbod vallen CloudGuard SaaS en CloudGuard IaaS.

Gen V-cyberaanvallen worden gedefinieerd als grootschalige en snel evoluerende aanvallen via mobiele netwerken, de cloud en on-premise-netwerken. Ze omzeilen eenvoudig de conventionele, op detectie-gebaseerde verdedigingen die veel organisaties gebruiken. Door het eigendom van assets in de cloud tussen de provider en de eindgebruiker is de verantwoordelijkheid voor beveiliging vaak onduidelijk en kan er verwarring ontstaan.

CloudGuard SaaS

GloudGuard SaaS is een set technologieën die is ontworpen om beveiliging en threat-preventie te bieden voor SoftwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden as a Service (SaaS)-applicaties. Zo wordt voorkomen dat advanced persistent threats en onbekende zero-day malware content in SaaS-applicaties infecteren. Dit gebeurt met behulp van real-time sandboxing, ransomware-bescherming, anti-bot-technologie en real-time cloud-gebaseerde thread-data. Bron: techzine.nl 8-2-18 Lees verder>>>>

  • Nederland ICT
  • ISPConnect