Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Cloud en security kort

Cloud en security kort
07 April 2017 05:33 uur

Security Essentials eindelijk in top 10 beste antiviruspakketten
ComputerEen apparaat voorzien van een processor, geheugen en opslag dat samen met de ge�nstalleerde software gebruikt kan worden om automatiseringsdiensten af te nemen Idee – 29 Mar 2017
Microsofts eigen antivirusscanner Security Essentials presteerde in het verleden niet al te best, maar in een recente test van antivirustester AV-Test kwam de softwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden dit keer verbazingwekkend goed uit de verf.Het Duitste testlab AV-Test onderwierp een 19-tal pakketten aan een uitgebreide test, waarbij maar liefst 10.000 malware op de pakketten werd losgelaten.

 

Cybersecuritybedrijf Dtex Systems vestigt zich in Europa
Beveiligingswereld –  29 Mar 2017
Den Haag en het toonaangevende veiligheidscluster van Europa is een nieuw cybersecuritybedrijf rijker. Het Amerikaanse Dtex Systems is officieel verwelkomt door The Hague Security Delta en InnovationQuarter op de HSD Campus. CEO Christy Wyatt van Dtex Systems kwam voor deze feestelijke gelegenheid speciaal vanuit San Jose, California (USA) naar Zuid-Holland om het HSD Premium Partnership te ondertekenen en een welkomstplaquette in ontvangst te nemen.

 

Canonical stopt met Unity, Convergence en Ubuntu voor smartphones
Tweakers – 06 Apr 2017
Canonical stopt met de investeringen in desktop-interface Unity, de samensmelting van desktop en mobiel onder de naam Convergence en Ubuntu voor smartphones. In plaats daarvan richt de organisatie zich op Gnome en Ubuntu voor clouddiensten en internetEen zeer groot openbaar netwerk van samenwerkende computers, vaak verward met het World Wide Web (www)-of-things.

 

IBM’s Bluemix App ID laat gebruikers inloggen met behulp van social media-accounts
Appworks – 06 Apr 2017
IBM lanceert een nieuw authentificatiedienst voor zijn ontwikkelplatform Bluemix. De Bluemix App ID dienst biedt tools waarmee ontwikkelaars oplossingen kunnen ontwikkelen waarmee gebruikers zich via third-party diensten kunnen aanmelden. Dit zonder dat hiervoor uitgebreide security kennis vereist is. Met Bluemix App ID kunnen ontwikkelaars gebruikers de mogelijkheid bieden in te loggen op applicaties met behulp van bestaande Facebook- en Google-accounts.

 

Motiv lanceert Security Awareness Virtual Reality Experience
Dutch IT Channel – 06 Apr 2017
Het antwoord op de vraag ‘Hoe kom ik tot optimale informatiebeveiliging?’ ligt in de bevordering van het risicobewustzijn en een positieve gedragsverandering bij de medewerkers in een organisatie. Optimale security awareness leidt tot een significante afname van beveiligingsincidenten. Motiv introduceert daarom de ‘Security Awareness Virtual Reality Experience’, een innovatieve toepassing van VR-technologie ter bevordering van security awareness.

 

Microsoft Windows 10 krijgt privacy updates
Dutch IT Channel – 06 Apr 2017
Microsoft kondigt verschillende verbeteringen aan in Windows 10 om gebruikers meer controle te geven over hun eigen privacy in de Creators Update. Microsoft zegt hiermee voortdurend aan te werken om Windows 10 te verbeteren en waarde toe te voegen door devices van klanten up-to-date te houden met de laatste features, functionaliteiten en security updates.

 

 

 

 

 

 

  • Nederland ICT
  • ISPConnect