Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Cloud & Hosting Serviceproviders Forum: Unieke kans om te leren van Hyperscalers en Service Providers

Cloud & Hosting Serviceproviders Forum: Unieke kans om te leren van Hyperscalers en Service Providers
07 December 2018 07:09 uur

Cloud ComputingHet op aanvraag via het internet beschikbaar stellen van rekenkracht, opslag, beveiliging, software en gegevens. De gebruiker van informatie is niet verantwoordelijk voor de hardware en software en neemt automatisering als een dienst af. is geen trend meer, het is een volwaardig businessmodel geworden voor bedrijven. Niet alleen de softwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden fabrikanten welke Cloud ComputingHet op aanvraag via het internet beschikbaar stellen van rekenkracht, opslag, beveiliging, software en gegevens. De gebruiker van informatie is niet verantwoordelijk voor de hardware en software en neemt automatisering als een dienst af. en het bijbehorende maandelijkse abonnement principe hebben omarmt.

Het heeft een nieuwe soort organisatie en bedrijven laten ontstaan. Bedrijven en adviseurs die inzicht geven in de beste dienstverlener of oplossing tot aan het helpen bij het besparen van maandelijkse kosten van de uit te geven Cloud ComputingHet op aanvraag via het internet beschikbaar stellen van rekenkracht, opslag, beveiliging, software en gegevens. De gebruiker van informatie is niet verantwoordelijk voor de hardware en software en neemt automatisering als een dienst af. budgetten.

De Cloud biedt veel mogelijkheden, zo heeft het MKB bedrijf dezelfde mogelijkheden als Enterprise organisaties om gebruik te maken van het rijke aanbod van Cloud providers.

Toch zijn er ook veel onderwerpen welke niet meteen opvallen bij het omarmen van een Cloud First strategie. Denk aan connectiviteit en inrichten van ontwikkel omgevingen om applicaties dusdanig te ontwikkelen dat deze perfect aansluiten bij de behoeftes van de klant. Bron: ictmagazine.nl 5-12-18 Lees verder>>>>

  • Nederland ICT