Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Cloud & Security Kort wk 10

Cloud & Security Kort wk 10
09 March 2018 08:21 uur

Bloeiende handel: Apple ID is op het dark web geld waard

onemorething.nl 8-3-18 In de donkere hoekjes van het internetEen zeer groot openbaar netwerk van samenwerkende computers, vaak verward met het World Wide Web (www) bloeit de handel in persoonlijke gegevens. Een compleet pakket met gestolen inloggegevens kost ongeveer 1200 dollar en is genoeg om iemands identiteit en accounts over te nemen. Onderzoekers van Privacy Central hebben berekend wat het op het dark web kost om inloggegevens te kopen. Van bijna alle bekende sites en diensten blijken accounts verkrijgbaar, ook Apple ID’s die toegang gegeven tot bijvoorbeeld iCloud.

 

Capitar IT Group lijft RealOpen IT in

computable.nl 5-3-18 Iam-specialist Capitar IT Group uit Ede neemt branchegenoot RealOpen IT uit Delft over. Het bedrijf wil hiermee zijn positie op het gebied van security en managed services, iam-oplossingen en hosting versterken. Het overnamebedrag is niet bekend gemaakt. Het kersverse bedrijf gaat 45 werknemers tellen.

 

Cloud Foundry Foundation verwelkomt zes nieuwe leden

dutchitchannel.nl 5-3-18 Aqua Security, Bracket Computing, ITQ, RefineAI, SuperOrbital en TIBCO treden als Silver Member toe tot de Cloud Foundry Foundation. Onder andere Dell EMC, Google, HPE, IBM, Pivotal, SAP en VMware zijn al langer lid van de stichting.

 

httpsDe door encryptie beveiligde (s = secure) versie van http://www.computable.nl/artikel/nieuws/beheer/6315181/250449/overnames-stuwen-wederom-omzetgroei-ict-group.htmlHyper Text Markup Language. De wereldwijd afgesproken document opmaaktaal voor het internet waarmee informatie, afbeeldingen, video's en hyperlinks worden weergegeven (veelal op webpagina's)">Overnames stuwen wederom omzetgroei ICT Group

computable.nl 7-3-18 Net als in 2016 zijn ook in 2017 overnames de belangrijkste groeifactoren voor de winst en omzet van de ICT Group. Dit blijkt uit de jaarcijfers die het bedrijf vandaag bekendmaakt. ICT Group verwacht ook in 2018 verder te groeien, zowel door organische groei als door toekomstige overnames.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Nederland ICT
  • ISPConnect