Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Cloud & Security Kort wk 12

Cloud & Security Kort wk 12
20 March 2020 07:51 uur

Rackspace investeert in EMEA met uitbreiding naar het Midden-Oosten
AG Connect –  19 Mar 2020
Door: Rackspace, partner De technologiedienstverlener wil tekort aan cloud technologie expertise aanvullen door het aanbieden van lokale diensten. Rackspace investeert in 2020 aanzienlijk in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) als onderdeel van haar ambitie om het beste technologiebedrijf wereldwijd te zijn. In lijn hiermee kondigt het bedrijf vandaag zijn uitbreiding naar het Midden-Oosten aan om de ondersteuning van lokale klanten te verbeteren.

 

Securitybedrijf lekt 5 miljard records van andere datalekken
Security.NL – 19 Mar 2020
Een Brits securitybedrijf dat bedrijven voor datalekken waarschuwt heeft via een onbeveiligde server meer dan 5 miljard records gelekt die van andere datalekken afkomstig waren. Dat laat securitybedrijf Security Discovery weten. Het bedrijf in kwestie is het Britse Keepnet Labs. Het biedt “Data Leakage Monitoring” en “Darkweb Digging” waarbij het klanten waarschuwt als hun gegevens in een datalek voorkomen. Het bedrijf bleek ook een eigen database te hebben met gegevens van datalekken.

 

NetApp neemt Talon Storage over
Resellers Business – 16 Mar 2020
NetApp® (NASDAQ: NTAP), de toonaangevende data-autoriteit op het gebied van de hybrid multi-cloud, neemt Talon Storage over.

 

KnowBe4 wordt partner van KPN Security
Channel Connect – 17 Mar 2020
IT-security awareness-trainingsbedrijf KnowBe4 gaat samenwerken met KPN Security. KPN Security vergroot hiermee de digitale weerbaarheid van zijn klanten en ontwikkelt een sterker securitybeleid.

 

 

 

 

  • Nederland ICT