Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Cloud & Security Kort wk 14

Cloud & Security Kort wk 14
06 April 2018 07:19 uur

Een kwart minder gegevens gelekt volgens IBM in 2017
Techzine – 5 Apr 2018
Volgens een rapport van IBM Security zijn wereldwijd meer dan 2,9 miljard gegevens gelekt, een daling van bijna 25 procent ten opzichte van het voorgaande jaar toen er meer dan 4 miljard gegevens werden gelekt. De IBM X-Force Threat Intelligence Index 2018 schrijft de bijna 25 procent daling toe aan de verschuiving van de focus van cybercriminelen naar ransomware-aanvallen.

 

DataManagement Professionals vindt balans tussen on-premises IT en public cloud storage
Dutch IT Channel – 6 Apr 2018
DataManagement Professionals (DMP) uit Zeist is een bekende channelpartner van NetApp. Het bedrijf biedt zijn datamanagementdiensten en dienstverlening op basis van hybride cloud services, waarbij de NetApp-technologie een heel belangrijke factor is. Centraal in de dienstverlening van DMP staat dat de klant altijd controle blijft houden over de voor hem essentiële bedrijfsdata. Bedrijfskritische workloads blijven daartoe dan ook on-premises.

 

Mobotix behaalt Platinum Partner status Genetec
Beveiligingswereld – 04 Apr 2018
Mobotix is door Genetec benoemd tot platinum partner. Deze hoogste status, die nog maar acht partners van Genetec wereldwijd bezitten, is een erkenning van de wederzijdse strategische samenwerkingsrelatie. Beide bedrijven werken zowel samen op het gebied van research, ontwikkeling en testen, als business development en verkoopondersteuning voor nieuwe en bestaande klanten.

 

Rob Stevens, CEO van Interconnect: ‘Succes te danken aan sterke focus’
Dutch IT Channel – 2 Apr 2018
Om succesvol te kunnen opereren in de technologiemarkt is focus onontbeerlijk. Dat is de vaste overtuiging van Rob Stevens, medeoprichter en directeur van private IaaS-aanbieder Interconnect. “Zonder echte focus red je het niet.” En daarom maakt Interconnect heel duidelijke keuzes in zijn dienstverlening, waar het accent volledig ligt op private IaaS, inclusief security en connectiviteit.

 

Spaarne Gasthuis kiest voor Excellence Security
Beveiliging Nieuws – 2 Apr 2018
Excellence Security heeft het Spaarne Gasthuis als opdrachtgever gekregen. Het betreft een modern ziekenhuis met locaties in Hoofddorp en Haarlem. Daarnaast heeft het ziekenhuis poliklinieken in Heemstede, Hillegom, Haarlem Noord en Nieuw-Vennep. Tussen de deelnemende partijen maakte Excellence naar eigen zeggen het verschil door zichtbaar expertise te hebben in de zorg. De focus op dit segment en de vertaling hiervan zouden doorslaggevend zijn geweest bij de keuze.

 

 

  • Nederland ICT
  • ISPConnect