Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Cloud & Security Kort wk 15

Cloud & Security Kort wk 15
12 April 2019 07:20 uur

Persbericht: Fortinet lanceert FortiOS 6.2, dit besturingssysteem bevat 300 innovaties
Persberichten.COM – 10 Apr 2019
Utrecht, 10 april 2019 –  Fortinet® (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde oplossingen voor cyberbeveiliging, introduceert de nieuwe release van zijn besturingssysteem FortiOS 6.2. Deze release breidt de Security Fabric van Fortinet uit met 300 nieuwe innovaties. Bedrijven kunnen daarmee een door de beveiliging aangestuurd netwerk realiseren dat bescherming biedt voor de edge- en multi-cloudomgevingen die door digitale transformatie zijn ontstaan.

 

Keyprocessor, Flexposure en VDG worden TKH Security
Beveiliging Nieuws – Thu, 11 Apr 2019 22:39:00 Z
Drie bedrijven in veiligheidstechnologie: VDG Security, Flexposure en Keyprocessor, alle onderdeel van het beursgenoteerde TKH Group NV, fuseren per 1 juli 2019 en gaan verder onder de naam TKH Security B.V. Met deze fusie wordt volgens TKH de synergie tussen de bedrijven beter gestroomlijnd en kunnen combinaties van kerntechnologieën binnen de groep worden toegepast om oplossingen te creëren voor veiligheid en communicatie. VDG Security is een aanbieder van systemen voor cameratoezicht.

 

Cisco, Palo Alto en Fortinet profiteren van de IT security markt
Dutch IT Channel – 10 Apr 2019
Analist Canalys schat dat wereldwijde uitgaven voor cyberbeveiligingstechnologie in 2018 een omzet van 37 miljard dollar bereikten, een stijging van 9,1% ten opzichte van 2017. Het opvallende segment was netwerkbeveiliging, dat jaar op jaar 12,6% hoger lag dankzij de creatie van hybride en complexe omgevingen. Web- en e-mailbeveiligingsproducten groeiden met 8,2%, gevolgd door endpoint-beveiliging en oplossingen voor beveiligings- en beveiligingsbeheer, beide met 7,3%.

 

Microsoft is grootste leverancier van cloud software 

Dutch IT Channel – 10 Apr 2019
68% van de Nederlandse organisaties gebruikt een of meerdere softwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden-oplossingen uit de cloud. In 2016 had nog 52% van de organisaties een of meerdere cloud-oplossingen in huis. Dit blijkt uit een analyse van Smart Profile van de cloud-markt in samenwerking met Dutch IT-channel waarvoor het 7800 organisaties met meer dan 50 medewerkers ondervroeg.

  • Nederland ICT