Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Cloud & Security Kort wk 18

Cloud & Security Kort wk 18
04 May 2018 05:32 uur

Hostingbedrijf i3D.net neemt Amerikaanse MyInter
Computable – 2 May 2018
i3D.net, de Performance Hosting provider, heeft onlangs het Amerikaanse MyInternetServices.com overgenomen, een in de VS gebaseerde managed hosting provider. MyInternetServices is opgericht in 2004 en heeft veel game publishers en game developers als klanten. i3D.net is eigenaar van het One Platform, een hosting platform met vijfentwintig locaties wereldwijd, en in-house ontworpen softwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden voor het beheer van performance-kritieke workloads. i3D.

 

Goede cybersecurity vraagt om denken op lange termijn
Dutch IT Channel – 2 May 2018
Drie jaar geleden verscheen het artikel ‘besteed 10 procent van het ICT-budget aan cybersecurity’ in Executive People, waarin Rhett Oudkerk Pool, CEO van cybersecurityspecialist Kahuna werd geciteerd. Dat percentage en die oproep blijven nog even relevant en actueel. ‘Het is lastig om in lange termijn risico’s te denken’, vertelt Rhett Oudkerk Pool. Maar als gedacht wordt vanuit budget, dan wordt één belangrijke drempel alvast weggenomen.

 

Minister: Privacy centraal bij persoonlijke gezondheidsomgeving
Privacynieuws.nl – 30 Apr 2018
Bij de ontwikkeling van het systeem waarmee burgers hun medische data zelf via hun eigen computerEen apparaat voorzien van een processor, geheugen en opslag dat samen met de ge�nstalleerde software gebruikt kan worden om automatiseringsdiensten af te nemen of smartphone kunnen beheren staat privacy centraal, zo heeft minister Bruins van Medische Zorg op Kamervragen van de SP laten weten. De persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO), zoals het systeem heet, wordt door verschillende partijen ontwikkeld. Burgers kunnen straks in overleg met hun zorgverleners, zoals huisarts, ziekenhuis, fysiotherapeut of apotheek, bepalen welke gegevens in hun PGO komen.

 

HPE, ABB en Rittal werken aan micro-modulair datacenter SEDC
Techzine – 30 Apr 2018
Hewlett Packard Enterprise (HPE), ABB en Rittal kondigen het Secure Edge Data Center (SEDC) aan, dat specifiek gebouwd is voor industriële en telecommunicatieomgevingen. Het micro-modulair datacenter zorgt ervoor dat klanten IT dichtbij hun operationele technologie, machines en apparaten kunnen draaien ten behoeve van low-latency, veilige en betrouwbare digitale processen. Hiermee willen de partijen specifiek reageren op twee verwachte groeisegmenten.

 

 

 

 

  • Nederland ICT