Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Cloud & Security Kort wk 2

Cloud & Security Kort wk 2
12 January 2018 08:17 uur

Startup Elfskot Product Configurator start partnerschap met Ridder Data Systems
Link Magazine – 11 Jan 2018
De Friese startup Elfskot is een strategisch partnerschap gestart met ERPEnterprise Resource Planning. Vaak complexe computerprogrammatuur waarin volledige bedrijfsprocessen zijn vastgelegd en informatie benodigd om bedrijfsprocessen te kunnen uitvoeren wordt vastgelegd en verwerkt.-ontwikkelaar Ridder Data Systems. Samen bieden ze daarmee een brede oplossing die maakbedrijven klaar moet maken voor de verwachte marktontwikkelingen in de nabije toekomst. Samen werken ze aan een visie: ‘s Avonds vanaf de bank besteld, de volgende dag geproduceerd.

 

Jaap Wolff neemt databedrijf DR3Data over van DTG
Dutch IT Channel – Wed, 10 Jan 2018 08:44:00 Z
Jaap Wolff maakt de overname van databedrijf DR3Data bekend. Jaap Wolff heeft ruim veertig jaar ervaring in het vak. DR3Data blijft onder deze naam opereren vanuit de vestiging in Roosendaal. Financiële details over deze overname worden niet verstrekt. Jaap Wolff: “DR3Data is een toonaangevende organisatie en autoriteit op het gebied van Data, Datamanagement, Datavisualisatie & Webservices. Kwaliteit en Kennis blijven het onderscheidende vermogen.

 

Microsoft: Spectre-update heeft invloed op systeemprestaties
Security.NL – Wed, 10 Jan 2018 09:02:00 Z
De update die Microsoft vorige week uitrolde om gebruikers tegen de Spectre-aanval te beschermen heeft invloed op de systeemprestaties, zo heeft Microsofts Terry Myerson in een blogposting laten weten. Gebruikers van Windows 10 met nieuwere processoren, zoals de Intel Skylake- of Kabylake-processoren, zullen enkele procenten moeten inleveren. Volgens Myerson zal dit voor de meeste gebruikers niet merkbaar zijn, omdat het hier in de praktijk om milliseconden gaat.

 

‘Overheid moet ingrijpen bij internetapparaten’
Telegraaf – 8 Jan 2018
Beveiligingsexperts waarschuwen voor toenemende cyberaanvallen in 2018 door botnets. Dat zijn netwerken van geïnfecteerde onlinegadgets zoals webcams.? DE TELEGRAAFHackers maken misbruik van de zwakke beveiliging van deze apparaten. Experts willen dat de overheid maatregelen neemt de veiligheid te vergroten, meldt het AD.Apparaten die op internetEen zeer groot openbaar netwerk van samenwerkende computers, vaak verward met het World Wide Web (www) zijn aangesloten zijn vaak gemakkelijk te hacken, waarna ze worden misbruikt om grote cyberaanvallen te plegen.

 

Poseidon verder als Securitas Technology
Beveiligingswereld – 4 Jan 2018
Poseidon Security Systems gaat vanaf 1 januari 2018 verder als Securitas Technology. Met de naamswijziging vergroot en versterkt Securitas haar positie als technologiepartner in de beveiligingsbranche. Het streven van Securitas Technology is ondernemers te laten excelleren door de toepassing van slimme technologie.

 

  • ISPConnect
  • Nederland ICT