Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Cloud & Security Kort wk 20

Cloud & Security Kort wk 20
16 May 2019 20:21 uur

Copaco biedt IBM SPSS aan via 2tCloud platform
BI Platform –  14 May 2019
Copaco breidt haar 2tCloud portfolio uit met IBM SPSS Statistics en Watson Studio Desktop. Beide oplossingen zijn als onderdeel van de IBM Cloud Marketplace per direct beschikbaar via het cloud services delivery platform 2tCloud. Copaco is leverancier van totaaloplossingen voor clouddiensten. Bianca van Engeland, Business Director SoftwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden Solutions Group bij Copaco, is trots dat IBM SPSS Statistics onderdeel is van het 2tCloud portfolio.

 

Samsung: 5G-versie vlaggenschip naar Europa
AG Connect –  15 May 2019
Nog geen plannen voor Nederland. Samsung brengt volgende maand in Europa een smartphone op de markt die geschikt is voor 5G, de opvolger van het huidige mobiele internetEen zeer groot openbaar netwerk van samenwerkende computers, vaak verward met het World Wide Web (www). Het is een versie van zijn vlaggenschip, de Galaxy S10. Het toestel komt eerst naar Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië, Spanje en Zwitserland. Vooralsnog zijn er geen plannen om het toestel in Nederland op de markt te brengen, laat Samsung aan het ANP weten.

 

Persbericht: Cybersecurity bedrijven Hoffmann en Guardian360; twee werelden komen samen.
Persberichten.COM – 14 May 2019
Almere, mei 2019 – Hoffmann en Guardian360 hebben onlangs een partnerovereenkomst gesloten. Hiermee zetten zij cybersecurity als totaal dienst in de markt, door zowel de technische als de mens-kant van cybersecurity te belichten. Op de foto: Jeff Scipio (Guardian360) en Myra van Esch (Hoffmann) Gestart rond de jaren 70 is Hoffmann inmiddels uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende recherchebureaus in West-Europa.

 

Copaco levert IBM SPSS via 2tCloud platform
Dutch IT Channel –  14 May 2019
Copaco breidt haar 2tCloud portfolio uit met de oplossingen voor toepassing op het gebied van data analyse, kunstmatige intelligentie en machine learning IBM SPSS Statistics en Watson Studio Desktop. Beide oplossingen zijn als onderdeel van de IBM Cloud Marketplace per direct beschikbaar via het eigen cloud services delivery platform 2tCloud. IBM SPSS (Statistical Package for the Social Sciences) is een statistisch computerprogramma.

 

 

  • Nederland ICT