Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Cloud & Security Kort wk 27

Cloud & Security Kort wk 27
03 July 2020 09:32 uur

Knab zet biometrie in voor authenticatie klanten
Computable – 3 Jul 2020
Knab kiest voor de biometrische gezichtsauthenticatie van Iproov. Online-bank gaat de technologie inzetten om zijn bijna vijfhonderdduizend klanten de mogelijkheid te bieden om zich via biometrie te identificeren voor verschillende diensten. Klanten van Knab kunnen zich nu moeiteloos authentiseren voor een groeiend aantal transacties dankzij het gebruik van de Flashmark-technologie van Iproov.

 

ACM: open internet van groot belang voor mensen en bedrijven
Executive People – 2 Jul 2020
In Europa moeten internetEen zeer groot openbaar netwerk van samenwerkende computers, vaak verward met het World Wide Web (www)aanbieders internetEen zeer groot openbaar netwerk van samenwerkende computers, vaak verward met het World Wide Web (www)verkeer gelijk behandelen. Het toezicht daarop vraagt doorlopend om aandacht en waar nodig om ingrijpen. Dat staat in het beknopte jaarverslag netneutraliteit dat de Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft gepubliceerd. De coronacrisis onderstreept hoe belangrijk internetEen zeer groot openbaar netwerk van samenwerkende computers, vaak verward met het World Wide Web (www) is voor de samenleving. Via internet kunnen veel werkzaamheden vanuit huis gewoon doorgaan en internet is een belangrijke bron van informatie en vermaak.

 

‘Flexibiliteit is cruciaal voor onze klanten’
Dutch IT Channel – 27 Jun 2020
SoftwareONE heeft een nauwe band met IBM. Vooral naarmate cloudoplossingen steeds belangrijker worden neemt IBM een prominente positie in binnen het portfolio. Dutch IT-channel sprak met Bart Idenburg, Solution Consultant IBM bij SoftwareONE over de rol van het IBM portfolio in het totale aanbod. Met name de op het Red Hat gebaseerde oplossingen zijn essentieel voor de stap naar de cloud.

 

ilionx sluit partnership met Snowflake
Dutch IT Channel – Fri, 26 Jun 2020
IT-dienstverlener ilionx en cloud-dataplatform-leverancier Snowflake gaan een samenwerking aan voor de grootzakelijke Nederlandse markt. De twee partijen bundelen hun krachten, zodat data-intensieve organisaties gemakkelijk en efficiënt waardevolle inzichten kunnen opdoen uit verzamelde data in meerdere cloud-omgevingen.

 

 

  • Nederland ICT