Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Cloud & Security Kort wk 28

Cloud & Security Kort wk 28
12 July 2019 07:35 uur

MobileIron biedt integratie voor Microsoft Intune Device Compliance Service
Dutch IT Channel – 12 Jul 2019
MobileIron, leverancier van het eerste zero trust-beveiligingsplatform dat mobiele devices gebruikt als bron van zekerheid, heeft de ondersteuning voor Microsoft Enterprise Mobility + Security (EMS) uitgebreid met de Microsoft Intune Device Compliance dienst voor Microsoft 365 en andere beheerde apps.

 

MobileIron biedt sterke integratie voor Microsoft Intune Device Compliance Service
Emerce – 10 Jul 2019
Hilversum, 10 juli 2019 – MobileIron, leverancier van het eerste zero trust-beveiligingsplatform dat mobiele devices gebruikt als bron van zekerheid, heeft de ondersteuning voor Microsoft Enterprise Mobility + Security (EMS) uitgebreid met de Microsoft Intune Device Compliance dienst voor Microsoft 365 en andere beheerde apps.

 

Arrow ECS: Koudwatervrees rond cloud is nu echt weg
Executive People – 8 Jul 2019
Arrow ECS, wereldwijde leverancier van technologie-oplossingen, zet steeds sterker in op cloud. Het cloudteam wordt uitgebreid en er komen nieuwe vendoren in het portfolio. Dat sluit ook goed aan bij de IoT-activiteiten van het bedrijf, legt Bart van Rheenen, managing director in de Benelux, uit. We praten al jarenlang over cloud, maar veel geld werd er volgens Bart van Rheenen tot voor kort nog niet echt mee verdiend. Nu ziet hij het aandeel van cloud binnen de omzet van Arrow ECS snel groeien.

 

MSP Valid biedt security diensten met Kaspersky (video)
Dutch IT Channel – 8 Jul 2019
IT-bedrijf Valid werkt al sinds 1999 samen met organisaties op een persoonlijke manier aan het verbeteren en optimaliseren van IT en innoveren van de business. Voor security diensten in hun MSP propositie kozen zij voor Kaspersky zo meldt Valid in een video case. Dennis Kaltenbagh, Security Officer bij Valid, legt in de video uit waarom Valid voor Kasperksy heeft gekozen. Tako Nijssen van Kaspersky gaat in deze video dieper in hoe je als MSP’er onderscheidend vermogen kan bieden aan klanten.

 

 

  • Nederland ICT