Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Cloud & Security Kort wk 28

Cloud & Security Kort wk 28
13 July 2018 05:54 uur

Richtlijnen van NCSC helpen bij ontwikkeling veilige software
Dutch IT Channel – ,8 Jul 2018
Fouten in de broncode van softwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden kunnen leiden tot beveiligingsproblemen die door cybercriminelen en andere aanvallers kunnen worden misbruikt om systemen binnen te dringen. Het is dan ook van groot belang dat softwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden op een veilige wijze wordt ontwikkeld. Om ontwikkelaars hierbij te helpen publiceert het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) Beleids- en beheersingsrichtlijnen voor de ontwikkeling van veilige softwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden.

 

SolarWinds koop security specialist Trusted Metrics
Dutch IT Channel – Tue, 10 Jul 2018
SolarWinds, leverancier van IT-beheersoftwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden, heeft bekendgemaakt dat het voor een onbekend bedrag Trusted Metrics heeft overgenomen, een leverancier van realtime software voor monitoring en beheer van bedreigingen.

 

SMT beveiligt IT-netwerk met Security Fabric van Fortinet
Resellers Business –  12 Jul 2018
12 jul 2018 – Categorie: Security “We wilden toe naar een situatie waarin alle producten met elkaar kunnen communiceren én van elkaar kunnen leren” Fortinet (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde oplossingen voor cyberbeveiliging, maakt bekent dat SMT Benelux, een full service distribiteur van Volvo en Sennebogen bouwmachines, heeft gekozen voor de beveiligingsoplossingen van Fortinet.

 

Proximus kondigt overname van Codit aan
Telindus – 12 Jul 2018
Vandaag kondigt Proximus de overname aan van Codit, specialist in IT-integratie en het verbinden van bedrijfsapplicaties via integratie, API’s, Azure-oplossingen en InternetEen zeer groot openbaar netwerk van samenwerkende computers, vaak verward met het World Wide Web (www) of Things. Codit is actief in België, Nederland, Frankrijk, Zwitserland, Engeland, Portugal en Malta. Voor Telindus Nederland is dit een belangrijke stap na de overname van Umbrio en ION-IPInternet Protocol. De afspraak over de wijze waarop computersystemen via het internet met elkaar communiceren. Vandaag de dag is versie 6 (IPv6) de standaard. Het Internet Protocol (IP) wordt eveneens gebruikt binnen lokale (bedrijfsmatige) netwerken. eerder dit jaar.

  • Nederland ICT