Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Cloud & Security Kort wk 3

Cloud & Security Kort wk 3
19 January 2018 08:28 uur

Omzet sensors voor security-op-afstand naar 12 mld dollar in 2023
Telecompaper –  18 Jan 2018
De mondiale omzet voor IoT-sensors in de security & surveilance markt kwam in 2016 uit op 6,268 miljard dollar en zal in 2023 bijna verdubbeld zijn naar ruim 12 miljard dollar. Dat stelt marktonderzoeksbureau Frost & Sullivan. Beeldsensors zijn momenteel het grootste segment met een aandeel van 23…

 

Hands on: Netatmo Presence outdoor camera met HomeKit integratie
Emerce –  17 Jan 2018
De Netatmo Presence security camera is niet nieuw. De integratie met Apple Homekit wel, deze is nu net (begin januari 2018) vrijgegeven. Wat mij betreft is deze camera nu dan ook interessant voor een nadere bespreking. Immers is de Netatmo Presence hiermee de eerste (in Europa verkrijgbare) HomeKit compatible security camera waarbij je de beelden gewoon op je eigen NAS of elke andere FTP locatie kan opslaan.

 

Palo Alto Networks Cyber Range kenniscentrum in Amsterdam
Dutch IT Channel – 15 Jan 2018
Palo Alto Networks, de aanbieder van next-generation security, lanceert zijn nieuwe wereldwijde initiatief: de Cyber Range. Met deze lancering helpt Palo Alto Networks zijn klanten wereldwijd om de skills voor huidige en toekomstige cybersecurity-uitdagingen uit te bouwen en te verbeteren. De faciliteit in het EMEA-hoofdkantoor in Amsterdam is de eerste permanente Cyber Range-locatie. Verder zijn er nog lanceringen gepland op het Amerikaanse continent en in de Aziatische- en Pacifische-regio.

 

Ggerichte aanvallen op radar industriële organisaties
ManagersOnline – Tue, 16 Jan 2018
16 januari 2018 – Van de industriële bedrijven die hebben deelgenomen aan de IT Security Risks Survey heeft ruim een kwart in 2017 te maken gehad met een cyberaanval. Van de vele varianten blijkt de gerichte aanval, verontrustend genoeg, de snelst groeiende. Om in 2018 de werkvloer in fabrieken veiliger te maken, is het van cruciaal belang om gerichte aanvallen in de dode hoeken van cyberbeveiliging te elimineren, waarschuwt Kaspersky Lab.

 

Henk Bijsterbosch wordt commercieel directeur bij QSight IT
Dutch IT Channel – Sun, 14 Jan 2018
Henk Bijsterbosch wordt commercieel directeur bij QSight IT. Dit meldt hij op LinkedIn. Hij was eerder General Manager Sales & Digital Marketing bij Misco Solutions. QSight IT is een Nederlands IT-bedrijf van KPN met absolute focus op netwerken, beveiliging, opslag en cloud. Organisaties uit de sectoren financiële dienstverlening, industrie, overheid en nutsbedrijven, zorg, detailhandel, zakelijke dienstverlening en overige branches Functie tot de klantenkring van QSight IT.

 

  • Nederland ICT
  • ISPConnect