Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Cloud & Security Kort wk 37

Cloud & Security Kort wk 37
11 September 2020 07:33 uur

Podcast G DATA: Bitcoin scams en andere vormen van internetfraude
Executive People – 7 Sep 2020
G DATA CyberDefense, speler op het gebied van IT-beveiliging, kondigt vandaag een nieuwe aflevering aan van zijn podcast serie ‘My Precious Data!’ Nog niet zo lang geleden wisten cybercriminelen de controle te krijgen over verschillende Twitteraccounts, waaronder die van vele bekende mensen en grote organisaties. Plotseling verstuurden de Twitteraccounts van Elon Musk, Jeff Bezos, Apple en Kanye West op grote schaal valse Bitcoin advertenties.

 

Erno Doorenspleet (KPN Security): ‘Hackers zoeken de zwakste schakel tussen je leveranciers’
Management Team – 4 Sep 2020
‘Bedrijven moesten vanwege de lockdown snel een manier vinden om bijvoorbeeld hun medewerkers toegang te geven tot hun systemen. Hackers passen de manieren waarop ze aanvallen daarop aan’, zegt  Erno Doorenspleet, vice president security strategy bij KPN Security. Zijn KPN-onderdeel beveiligt zakelijke klanten tegen hackers en andere cybercriminaliteit. ‘Gelukkig zijn er geen ongelukken gebeurd: ondanks die druk op de ketel is men scherp gebleven. Dat is best wel een compliment waard.

 

Proofpoint brengt Enterprise Data Loss Prevention (DLP) en Nexus People Risk Explorer op de markt
Resellers Business –  10 Sep 2020
Daarnaast worden CASB- en BEC/EAC-oplossingen verbeterd om risico’s voor alle belangrijke kanalen te beperken Proofpoint, een toonaangevend cybersecurity- en compliance-bedrijf, komt met meerdere innovaties om ervoor te zorgen dat organisaties wereldwijd hun mensen volledig kunnen beschermen. Ongeacht waar en hoe ze werken en samenwerken.

 

Persbericht: Zscaler presenteert nieuwe innovaties voor databeveiliging in Zscaler Zero Trust Exchange
Persberichten.COM – 10 Sep 202
Zscaler, leider in cloudbeveiliging, introduceert het Zscaler Zero Trust Exchange-platform dat organisaties beschermt in het work-from-anywhere-tijdperk door gebruikers, apparaten en applicaties veilig te verbinden. Zscaler Zero Trust Exchange, gebouwd op het Secure Access Service Edge (SASE)-framework heeft zijn databeveiligingsmogelijkheden uitgebreid met een aantal diensten die nu breed beschikbaar zijn.

 

 

 

  • Nederland ICT