Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Cloud & Security Kort wk 40

Cloud & Security Kort wk 40
05 October 2018 07:22 uur

BlackBerry onthult nieuwe kwantumresistente oplossing tegen cyberaanvallen
Resellers Business –  04 Oct 2018
04 okt 2018 – Categorie: Security BlackBerry voegt de nieuwe Quantum-Resistant code signing server toe aan zijn bestaande cryptografie-oplossingen. Deze nieuwe oplossing maakt het mogelijk om softwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden digitaal te ondertekenen met behulp van een programma, zodat deze voor een kwantumcomputer moeilijk te kraken is. “Kwantuminformatica gaat grote problemen in verschillende sectoren oplossen, waaronder de zorg, transport en overheid.

 

Zorgorganisatie Liberein doet fax in de ban en stapt over op veilige e-mail
Executive People –  03 Oct 2018
Zorgorganisatie Liberein uit Enschede is volledig overgestapt op beveiligde e-mail voor het uitwisselen van gevoelige informatie. De organisatie wil met het oog op de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) dergelijke gegevens niet langer faxen en doet dit verouderde communicatiemiddel in de ban. Samen met ICT-partner Deltics heeft Liberein de e-mailsecurityoplossing S1 Advanced Threat Security van Mimecast geïmplementeerd.

 

Experian introduceert CyberAgent, oplossing voor internationale en proactieve cyberdetectie
pr.co – 27 Sep 2018
Experian introduceert CyberAgent, een nieuwe monitoringsoplossing voor internationale en proactieve cyberdetectie. Het systeem is ontwikkeld als antwoord op het aantal groeiende Europese bedrijven dat de noodzaak inziet van preventieve maatregelen tegen identiteitsfraude. De oplossing is een gepatenteerde online surveillancetechnologie die gestolen persoonsgegevens proactief detecteert en gelekte online vertrouwelijke informatie opspoort.

 

Zerto brengt analyse en databescherming naar back-up en cloud
Cloudworks –  28 Sep 2018
Zerto, leverancier van oplossingen voor IT resilience, kondigt de introductie aan van Zerto 6.5. Deze release breidt de mogelijkheden van zijn Zerto IT Resilience Platform verder uit. Versie 6.5 versnelt de overstap naar de cloud, voegt back-upmogelijkheden aan het voornoemde platform toe en biedt analysefunctionaliteit die gebruikers meer inzicht bieden in hun cloud-omgevingen. Deze nieuwe functies zijn nauw verweven met het groeiende aanbod van storage-oplossingen in Microsoft Azure. Versie 6.

 

Nieuwe MSP ontstaan uit Secure Cyber Communications
Security Dossier –  03 Oct 2018
Managed security provider Centureon is een relatief jonge partij in de security-markt en richt zich op het beveiligen van middelgrote en kleine bedrijven.

 

 

  • Nederland ICT