Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Cloud & Security Kort wk 43

Cloud & Security Kort wk 43
23 October 2020 11:09 uur

Felton wint Europese cloudaward van Extreme Networks
Channel Connect – 23 Oct 2020
Het ICT-infrastructuurbedrijf Felton mag zich ‘Cloud Networking Partner of the Year EMEA’ noemen van Extreme Networks. De leverancier reikte de award uit aan Felton vanwege zijn innovatie, kennis van cloud gedreven infrastructuren en indrukwekkende groeicijfers. Jaarlijks kent Extreme Networks awards toe aan partners die zich op een innovatieve manier hebben weten te onderscheiden. Felton is een nieuwe organisatie dat onlangs ontstond door een fusie tussen Felton en Lantech.

 

d Micro partners spelen in op security issues bij thuiswerkers
Executive People – 23 Oct 2020
Thuiswerken heeft de vraag naar cyberbeveiliging doen toenemen. Dit zegt zegt Eva Chen (foto), CEO van Trend Micro tijdens het Canalys Channels Forum.  Gedurende de lockdown-periode was er een enorme toename van spam e-mails en kwaadaardige URLUniform Resource Locator is een wereldwijd afgesproken uniforme notatiewijze voor de verwijzing naar informatie of gegevens op het internet’s, aldus Chan. Trends Micro partners wisten hierop in te spelen met de nodige cybersecurity toepassingen.

 

5 tips om het tekort aan security-talent op te vangen
AG Connect –  20 Oct 2020
Door: SentinelOne, partner Welke opties kun je aanwenden om het tekort aan cybertalent op te vangen?   Het is lastig om de juiste cybersecurity-talenten te vinden en die uitdaging wordt alleen maar groter. Om het probleem structureel op te lossen, is het van belang snel met de hogescholen, universiteiten en de overheid in gesprek te gaan over uitbreiding van adequate opleidingsmogelijkheden.

 

Awaretrain lanceert gratis mobiele security awareness app
Dutch IT Channel –  20 Oct 2020
Awaretrain, specialist in security awareness, lanceert tijdens deze European Cybersecurity Month een gratis app, waarmee consumenten en medewerkers dagelijks hun cyber security kennis en skills kunnen verbeteren. Als het gaat om informatiebeveiliging blijkt de mens vaak de zwakste schakel. We gebruiken nog (te) vaak zwakke wachtwoorden of kunnen malafide URLUniform Resource Locator is een wereldwijd afgesproken uniforme notatiewijze voor de verwijzing naar informatie of gegevens op het internet’s niet goed herkennen.

 

Securitybewustzijn in Nederlands bedrijfsleven ondermaats
Dutch IT Channel –  18 Oct 2020
Nederlandse werknemers nemen de dreiging van cybercriminaliteit niet serieus genoeg. Werkgevers kunnen dit securitybewustzijn stimuleren via trainingen, maar Nederland heeft internationaal gezien een forse achterstand op dit gebied. “Er moet echt iets veranderen in de prioriteiten van ondernemers en managers die verantwoordelijk zijn voor cybersecurity”, zegt Nick Deen (foto) van securityspecialist Mimecast.

 

Wat COVID-19 ons leert over cloud ERP
AG Connect – 15 Oct 2020
Wat COVID-19 ons leert over cloud ERPDownload Een recente enquete van UNIT4 laat zien dat zo’n 50% van de organisaties die remote werkt hun productiviteit en schaalbaarheid een boost kunnen geven door hun werksystemen naar de cloud te verplaatsen.

  • Nederland ICT