Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Cloud & Security Kort wk 48

Cloud & Security Kort wk 48
01 December 2017 08:01 uur

Nutanix kiest Deepr voor geïntegreerde communicatie
Emerce –  27 Nov 2017
Hoofddorp / Wageningen – Nutanix, leider in enterprise cloud computingHet op aanvraag via het internet beschikbaar stellen van rekenkracht, opslag, beveiliging, software en gegevens. De gebruiker van informatie is niet verantwoordelijk voor de hardware en software en neemt automatisering als een dienst af., heeft Deepr gekozen als partner op het gebied van pr en geïntegreerde marketing communicatie in Nederland. Deepr gaat Nutanix ondersteunen bij het verder uitbouwen van de naamsbekendheid en positionering in Nederland. Barry van Vliet, Field Marketing Manager Northern Europe bij Nutanix: “In Deepr vinden we een partner met ruime ervaring binnen de it- en technologiesector.

 

Google breidt Cloud Platform uit naar Hong Kong
Emerce –  27 Nov 2017
Google breidt zijn Cloud Platform uit naar Hong Kong. Het wordt de zesde locatie na Singapore, Sydney, Taiwan, Tokio en Mumbai. Met Hong Kong betreedt Google voor het eerst de Chinese markt, al hebben Microsoft en Amazon al langer clouddiensten in China, zij het wel met partners. Google had al eerder het plan om datacenters in Hong Kong neer te zetten, maar schortte deze plannen op. De relatie met China was tot dusverre ook niet echt ideaal omdat veel diensten worden geblokkeerd.

 

Proef met ‘legaal voordringen’ op Schiphol
BNR Nieuwsradio – , 27 Nov 2017
Je vlucht missen door lange rijen bij de bagagecontrole hoeft niet meer. Schiphol komt met een nieuwe service waarbij je op afspraak door de security gaat. Foto: Harmen van der Veen (BNR)Met de proef wil Schiphol kijken of er behoefte is aan zo’n service.Reportage | ‘Het is legaal voordringen’Mensen kunnen online reserveren via Schiphol.nl’, zegt woordvoerder Gedi Schrijver. ‘Daar reserveer je een tijdslot voor je security check.

 

McAfee koopt Skyhigh Networks
Dutch IT Channel – 28 Nov 2017
Acht maanden na de verzelfstandiging van McAfee, maakt het bedrijf bekend dat het een definitieve overeenkomst heeft gesloten voor de overname van Skyhigh Networks. Skyhigh Networks en McAfee completeren elkaars portfolio en missie, zodat klanten hun cybersecurityomgeving kunnen moderniseren en hun belangrijkste bedrijfsmiddel – data – kunnen beschermen nu deze steeds vaker worden verplaatst naar de cloud.

 

Trend Micro lijft webapplicatiebeveiligingsspecialist Immunio in
Executive People – 30 Nov 2017
Trend Micro neemt de webapplicatiebeveiligingsspecialist Immunio over. Als gevolg hiervan breidt de provider zijn hybride cloudbeveiligingsoplossingen uit. Door deze overname breidt de Japanse IT-beveiligingsspecialist ook zijn beveiligingsfuncties voor DevOps verder uit. Bedrijven ontwikkelen en rollen toepassingen steeds sneller uit in de cloud en containers. Elke vertraging in de DevOps-cyclus kan processen in het hele bedrijf vertragen.

 

 

 

  • ISPConnect
  • Nederland ICT