Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Cloud & Security Kort wk 49

Cloud & Security Kort wk 49
07 December 2018 07:13 uur

Industrial Security Appliances met uitgebreide functionaliteit voor nog betere netwerkbescherming
Siemens – 4 Dec 2018
Siemens heeft haar Industrial Security Appliances Scalance SC-600 uitgebreid met meer functionaliteit voor een nog betere en eenvoudigere bescherming van productienetwerken. De apparaten beschikken nu over een Bridge Firewall, ondersteunen redundante netwerkstructuren en laten gebruikersspecifieke firewalls toe. Hierdoor kunnen gebruikers de beschikbaarheid van hun productie vergroten en tegelijkertijd de aanschafkosten van netwerkcomponenten verlagen.

 

Capitar IT Group breidt team uit
Computable – 4 Dec 2018
Capitar IT Group heeft zijn team uitgebreid met vier technisch specialisten die het bedrijf helpen bij het verder uitbouwen van IAM-, security-, hosting- en beheerdiensten. Capitar biedt Managed Services met een sterke focus op beveiliging. De vraag naar Identity en Access management (IAM) en innovatieve hosting en security-oplossingen bij middelgrote en grote organisaties neemt flink toe.

 

SecureMe2 gaat een samenwerking aan met NFIR
Dutch IT Channel – 4 Dec 2018
SecureMe2 gaat een samenwerking aan met NFIR om zijn klanten nog beter te kunnen ondersteunen in het geval van een cyberincident. NFIR biedt organisaties forensisch onderzoek en incident response voor IT-infrastructuur. Bij een alarmmelding vanuit het SAM Cyber Alarm van SecureMe2 kan NFIR het volledige opvolgingstraject voor zijn rekening nemen. Zo wordt een getroffen onderneming snel en effectief geholpen bij een incident zo beweren de twee partners.

 

Grote gebreken in veelgebruikte IoT-protocollen
Facility.Vakwereld – 7 Dec 2018 00:00:00 Z
Trend Micro waarschuwt organisaties hun operationele technologie-security (OT) nogmaals goed te checken. Dit omdat Trend Micro-onderzoekers aanzienlijke ontwerpfouten en kwetsbare implementaties hebben gevonden die zijn gerelateerd aan de twee populaire machine-to-machine-protocollen (M2M): Message Queuing Telemetry Transport (MQTT) en Constrained Application Protocol (CoAP).

 

 

 

  • Nederland ICT