Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Cloud & Security Kort wk 50

Cloud & Security Kort wk 50
15 December 2017 08:13 uur

Accuracy, Blacktrace en Deloitte begeleiden Redmore Group overname
Consultancy.nl –  11 Dec 2017
Het Nederlandse Redmore Group wordt door het Belgische House of HR, vooral bekend van dochterbedrijf Accent, overgenomen van investeringsfonds De Hoge Dennen Capital. House of HR mikt met de acquisitie op een verbreding van het dienstenportfolio en klantenbestand en een verbetering van de marktpositie. Redmore denkt door de fusie zijn groeiambities te kunnen realiseren, onder meer dankzij het platform van House of HR waarvan straks gebruik kan worden gemaakt.

 

Overname QSight IT afgerond
KPN – 12 Dec 2017
KPN kondigt vandaag de afronding aan van de overname van QSight IT Holding BV (“QSight IT”) nadat deze op 30 november 2017 door de ACM is goedgekeurd.  De overname, die op 3 oktober 2017 werd aangekondigd, is in lijn met de strategie van KPN om te groeien in security en public cloudPublieke Cloud. De Cloud Computing dienst waarbij de Cloud Service zijn ingericht op ��n hardware en software platform (vaak van een grote (wereldwijde) aanbieder) en gebruikt worden door meerdere gebruikers van meerdere organisaties consultancy en versterkt zijn positie als toonaangevende security service provider in Nederland.

 

Vrouwen besluiten vóór hun zestiende dat ze niet in cybersecurity willen werken
ManagersOnline –  12 Dec 2017
Imagoprobleem cybersecurity is de kern van de genderkloof in de bedrijfstak 12 december 2017 – Tegen de tijd dat ze vijftien jaar en tien maanden zijn, hebben de meeste jonge vrouwen al besloten om geen carrière in cybersecurity na te streven.

 

Permanent Link to Axians koploper in Nederland met volledig managed dienst met Rubrik cloud data management
Axians –  14 Dec 2017
Beverwijk, 13 december 2017 – Axians, het ICT-merk van VINCI Energies, biedt klanten als een van de eerste organisaties in Nederland een volledige managed dienst met de Rubrik cloud data management oplossing. Met Axians RaaS (Rubrik as a Service) speelt de organisatie in op de marktbehoefte naar dataprotectie in de cloud. Axians RaaS vormt een aanvulling op de standaard Rubrik oplossing, waarmee Axians eveneens haar klanten bedient.

 

Ruime meerderheid huisartsen te maken met cyberaanval
ICT & Health – 14 Dec 2017
Nieuw onderzoek door Accenture en de American Medical Association (AMA) wijst uit dat niet minder dan 83 procent van de huisartsen te maken heeft gehad met een bepaalde vorm van cyberaanval. Ruim de helft (55%) geeft aan zich zeer grote zorgen te maken over de ontwikkelingen op het gebied van cybercrime in hun praktijk. Het onderzoek werd uitgevoerd via een online survey onder 1.300 Amerikaanse huisartsen. De uitkomst is een eye-opener voor ook Nederland.

  • Nederland ICT
  • ISPConnect