Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Cloud & Security Kort wk 51

Cloud & Security Kort wk 51
20 December 2019 08:33 uur

Infoblox zet flink in op AI om DNS-security door te ontwikkelen
Techzine – 19 Dec 2019
Wie de ontwikkelingen rond het Domain Name System (DNS) volgt, weet dat de markt flink aan het veranderen is. Niet alleen zijn er nieuwere standaarden als DNS over TLS (DoT) en DNS over HTTPS (DoH) bijgekomen om het DNS-verkeer veiliger te maken, ook zijn er nieuwe spelers bijgekomen en oudere spelers weggegaan. Voor Infoblox hebben de ontwikkelingen goed uitgepakt, het heeft zelf kunnen innoveren om uit te groeien tot één van de belangrijkere spelers op het vlak van DNS.

 

Cloud Security Guardian van Barracuda integreert met Amazon Detective
Dutch IT Channel – 19 Dec 2019
Barracuda integreert Cloud Security Guardian met Amazon Detective. Amazon Detective is een securityservice van Amazon Web Services (AWS) die helpt de oorzaak van securitymeldingen of verdachte activiteiten te analyseren, onderzoeken en te identificeren.

 

Einstein ICT en Vipre slaan handen ineen
Computable –  18 Dec 2019
Het Amsterdamse Einstein ICT & Telecom is een samenwerking aangegaan met Vipre uit Groot-Brittannië. Hiermee komt onder meer een onderscheidende, prijswinnende service op het gebied van online veiligheid beschikbaar voor de Benelux markt. We leven in een open samenleving met professionele contacten, die steeds meer digitaal worden afgewikkeld. Dat is een verworvenheid, maar het maakt ons ook kwetsbaar voor online dreigingen zoals datalekken en cybercriminaliteit (phishing).

 

NewChannel value-add Benelux-distributeur voor Acunetix
Channel Connect –  17 Dec 2019
NewChannel is aangesteld door Acunetix als haar value-add distributeur voor de Benelux. Hiermee komen de security oplossingen van Acunetix, waaronder de web applicatie security scans en rapportages, beschikbaar via het resellernetwerk van NewChannel beschikbaar voor bedrijven in de Benelux.

 

Destiny zet voet op Franse telecommarkt
tbm net –  17 Dec 2019
Destiny, de Belgische aanbieder van veilige cloudcommunicatieoplossingen voor innovatieve ondernemingen, neemt de Franse telecomprovider OpenIP over. Met deze overname bouwt Destiny verder op de Europese markt. In die strategie combineert Destiny in elk land een sterk distributieplatform voor clouddiensten en een portfolio van oplossingen met hoge toegevoegde waarde en lokale connectiviteit, die aansluit bij de behoeften van MKB- en grote bedrijven.

 

 

 

  • Nederland ICT