Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Cloud & Security Kort wk 51

Cloud & Security Kort wk 51
22 December 2017 09:09 uur

DXC Technology vernieuwt lan’s bij AkzoNobel
Computable – 18 Dec 2017
Ict-concern DXC Technology gaat bij chemie- en verfconcern AkzoNobel de lokale netwerken (lan : local area network) vernieuwen en beheren. Het betreft een vijfjarig contract voor de lan’s op alle twaalfhonderd locaties in ruim tachtig landen. Met dit ‘next generation’-netwerk, gebaseerd op Aruba-technologie, wil Akzo Nobel innovatieve toepassingen, zoals op het gebied van internetEen zeer groot openbaar netwerk van samenwerkende computers, vaak verward met het World Wide Web (www) of things (IoT), data-analyses en mobiele tools, beter ondersteunen.

 

Core ICT moderniseert infrastructuren met Avi Networks
Dutch IT Channel –  18 Dec 2017
Core ICT, specialist op het gebied van complexe en dynamische IT-infrastructuur-oplossingen, breidt haar portfolio uit met de oplossingen van Avi Networks. Met deze toevoeging biedt Core ICT haar klanten een schaalbare softwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden-defined application delivery-oplossing die inzicht geeft in het netwerk. De oplossing is eenvoudig te implementeren binnen de moderne infrastructuur. Avi Networks biedt public-cloudachtige flexibiliteit voor applicatiediensten tegen een lage total cost of ownership.

 

Guardian360: MSP’s ondersteunen met managed security
ISP Today –  19 Dec 2017
Security verandert voor infrastructuurbeheerders door nieuwe wetgeving en de toenemende aandacht voor cybercriminaliteit. Het goede nieuws voor dienstverleners en MSP’s is dat ze zich zo kunnen onderscheiden met security. “MSP’s moeten een transformatie ondergaan”, aldus Jan Martijn Broekhof van Guardian360. Security moet je overlaten aan gespecialiseerde leveranciers. Dat was althans jarenlang de boodschap van informatiebeveiligers aan Managed Service Providers (MSP’s).

 

Veeam biedt centraal databeheer voor virtuele, fysieke en multi-cloud workloads
Dutch IT Channel – 19 Dec 2017
Veeam SoftwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden, speler op het gebied van de back-up. data protection en availability oplossingen, introduceert Veeam Availability Suite (VAS) 9.5 Update 3 (U3). De update breidt het databeheer uit en garandeert beschikbaarheid voor alle workloads – virtueel, fysiek en in de cloud. Alle workloads zijn centraal te beheren vanuit één Veeam-overzicht.

Nieuwe Veeam Availability Suite 9.5 Update 3
Computable – 22 Dec 2017
• VMware vSphere en Microsoft Hyper-V-databescherming bieden nu vanuit één overzicht beschikbaarheid voor alle apps, clouds en data • Bedrijven kunnen hun legacy-back-ups en databeheersilo’s vervangen door één beschikbaarheidsplatform voor multi-cloudorganisaties • Update breidt opslagintegraties uit met toevoeging IBM en Lenovo en introduceert nieuwe universele opslag-API

 

Previder kiest voor Rancher container management platform
Dutch IT Channel –  22 Dec 2017
Previder, leverancier van cloud- en managed IT-diensten, breidt zijn dienstverlening uit met het Previder Container Platform. Klanten kunnen hierdoor sneller applicaties ontwikkelen, testen en implementeren. Het nieuwe platform is gebaseerd op Previder IaaS, waardoor het ook geschikt is voor de hosting van bedrijfskritische applicaties.

 

Microsoft overtreft omzet op de cloud markt
Dutch IT Channel – 22 Dec 2017
Jefferies-analist John DiFucci publiceerde onlangs statistieken over de grote public cloudPublieke Cloud. De Cloud Computing dienst waarbij de Cloud Service zijn ingericht op ��n hardware en software platform (vaak van een grote (wereldwijde) aanbieder) en gebruikt worden door meerdere gebruikers van meerdere organisaties services aanbieders en hun jaarlijkse omzet, een percentage van de markt en vergeleken met een jaaer geleden.Deze zijn te lezen op MarketWatch en omvatten cijfers rond IaaS, PaaS en SaaS.

 

 

 

 

  • ISPConnect
  • Nederland ICT