Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Cloud & Security Kort wk 6

Cloud & Security Kort wk 6
08 February 2019 08:44 uur

Prijzen betaalde beveiligingsupdates Windows 7 bekend
Security.NL – 7 Feb 2019
Nog minder dan een jaar en dan stopt Microsoft de ondersteuning van Windows 7, waardoor gebruikers geen beveiligingsupdates meer zullen ontvangen. Organisaties komen alleen nog in aanmerking voor patches als ze een contract voor Extended Security Updates afsluiten. De Extended Security Updates zijn beschikbaar voor Windows 7 Professional- en Windows 7 Enterprise-klanten in Volume Licensing en worden gedurende drie jaar aangeboden.

 

QNH Consulting en ilionx samen verder als ilionx
BI Platform – 8 Feb 2019
De onlangs gefuseerde IT-dienstverleners QNH Consulting en ilionx zijn per ingang van 4 februari 2019 samen verder gegaan onder de naam ilionx. Hiermee worden de twee organisaties verweven tot een middelgrote IT-dienstverlener. Dit betekent voor opdrachtgevers dat er door het toevoegen van expertisegebieden en resources beter aan de groeiende vraag kan worden voldaan.

 

Ksenia Lares 4.0 IoT-platform werkt nu met Crestron domotica
Beveiliging Nieuws – 6 Feb 2019
Lobeco maakt bekend dat Ksenia Security en Crestron een samenwerking zijn aangegaan. Deze houdt in dat zij de Ksenia Lares 4.0, het IoT-platform van Ksenia, volledig geïntegreerd hebben met Crestron, een platform voor domotica.Met deze integratie heeft Ksenia de mogelijkheden verder uitgebreid in de wereld van de InternetEen zeer groot openbaar netwerk van samenwerkende computers, vaak verward met het World Wide Web (www) of Things-oplossingen voor beveiliging en Home & Building AutomatiseringHet principe en proces waarbij gegevens via computers en software op een automatische wijze worden verwerkt, opgeslagen en beschikbaar gesteld aan de gebruiker. Crestron is marktleider op het gebied van automatiseringHet principe en proces waarbij gegevens via computers en software op een automatische wijze worden verwerkt, opgeslagen en beschikbaar gesteld aan de gebruiker voor domotica.

 

Biometrisch boarden op Schiphol staat op het punt van beginnen
Privacynieuws.nl – 2 Feb 2019
KLM begint binnenkort op Schiphol met de uitrol van biometrische gezichtsherkenning, onder de naam Seamless Flow, waarbij passagiers ‘met de handen in de zakken’ door het hele proces kunnen wandelen. Passagiers moeten zich de eerste keer op de luchthaven registreren, waarbij de computerEen apparaat voorzien van een processor, geheugen en opslag dat samen met de ge�nstalleerde software gebruikt kan worden om automatiseringsdiensten af te nemen het gezicht vanuit alle hoeken onder de loep neemt, een procedure die nu nog ongeveer veertig seconden duurt, enrolment noemt KLM dit.

 

Politie moet voor 2020 geautomatiseerd bankgegevens kunnen opvragen
Privacynieuws.nl – 5 Feb 2019
Voor 1 januari 2020 moeten politie, Belastingdienst, het Openbaar Ministerie en bijzondere opsporingsdiensten geautomatiseerd bankgegevens bij Nederlandse banken kunnen opvragen. Dat heeft minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid laten weten. Er heeft inmiddels bij één grootbank al een test plaatsgevonden, ook al moet het wetsvoorstel dat overheidsdiensten eenvoudiger toegang tot bankgegevens geeft nog aan de Tweede Kamer worden aangeboden.

 

 

  • Nederland ICT