Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Cloud & Security Kort wk 6

Cloud & Security Kort wk 6
09 February 2018 08:17 uur

Kaspersky en Symantec beschermen Microsoft Office 365
Dutch IT Channel – 8 Feb 2018
De beveiligingssoftwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden van de Russische fabrikant Kaspersky is nu ook geschikt voor Microsoft Office 365. Kaspersky Security voor Microsoft Office 365 Exchange Online filtert data op spam, phishing-pogingen, ransomware en kwaadaardige e-mailbijlagen. Momenteel is de softwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden gericht op cloud-mailbeveiliging, maar zou indien gewenst kunnen worden uitgebreid. De software kan online worden gekocht en gratis worden getest. Symantec kondigt ook een samenwerking aan met Microsoft.

 

Internetboefjes voor straf naar cybersecuritybedrijf
RTL Z – 6 Feb 2018
Jonge internetcriminelen mogen voor hun Halt-straf voortaan een paar dagen meelopen met een cybersecuritybedrijf. Daar leren ze hun computertalent op een positieve manier in te zetten. Hacker Rickey Gevers is blij met het initiatief: “Dit kan jongeren op het juiste spoor krijgen.” Toen Gevers achttien was, hackte hij verschillende universiteiten en belandde hij in de cel.

 

4 crowdfundingtips van Nerdalize, de cloud computing-vernieuwer uit Delft
Sprout – 05 Feb 2018
Cloud computing-vernieuwer Nerdalize werd onlangs winnaar van de award voor de beste crowdfundingcampagne van Nederland. Medeoprichter Florian Schneider deelt zijn belangrijkste crowdfundinglessen.  De Crowdfunding Awards waren dit jaar een prooi voor Nerdalize, het bedrijf waarmee Boaz Leupe (foto l.), Mathijs de Meijer (foto r.) en Florian Schneider de markt voor cloud computingHet op aanvraag via het internet beschikbaar stellen van rekenkracht, opslag, beveiliging, software en gegevens. De gebruiker van informatie is niet verantwoordelijk voor de hardware en software en neemt automatisering als een dienst af. vernieuwen door servers – ‘Cloudboxen’ – onder te brengen in woonhuizen.

 

ALSO Nederland gaat strategisch partnership aan met Lenovo
Cloud works – 05 Feb 2018
ALSO Nederland en Lenovo DCG (Data Center Group) zijn hun strategische partnership gestart met het aanbieden van het uitgebreide Lenovo DCG-productassortiment van servers, storage, networking en softwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden-defined solutions via de verkoopkanalen van ALSO Nederland. “Wij zijn zeer verheugd dat we zijn gestart met de samenwerking met Lenovo. Het partnership met Lenovo past uitstekend bij onze ambitie om de BtB-marketplace te zijn voor de IT-reseller.

 

Eshgro verlengt ISAE 3402 verklaring met aangescherpt normenkader
Dutch IT Channel – 08 Feb 2018
Cloud service broker Eshgro uit Boxmeer heeft opnieuw een ISAE 3402 verklaring ontvangen voor haar dienstverlening. Eshgro is al langer gecertificeerd maar heeft dit jaar een scherper, internationaal normenkader aangenomen. In lijn met haar groeistrategie is de lat voor continuïteit en integriteit van data nog hoger komen te liggen. De getroffen maatregelen zijn positief beoordeeld door een onafhankelijke auditor. De dienstverlening van Eshgro wordt meerdere keren per jaar geaudit.

  • Nederland ICT
  • ISPConnect