Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Cohesity koopt Imanis Data

Cohesity koopt Imanis Data
09 May 2019 12:07 uur

Cohesity, aanbieder van hyperconverged secundaire data storage toepassingen, neemt voor een onbekend bedrag Imanis Data over, een speler op het gebied van bedrijfsback-up en gegevensbeheer voor gedistribueerde databases. Het betreft de eerste overname van Cohesity.

Door deze overname beschikken Cohesity klanten over ondersteuning voor het eenvoudig back-uppen en direct herstellen van Hadoop- en NoSQL-workloads en ondersteunende databases, waaronder MongoDB. Dit draagt ??bij aan de alomvattende mogelijkheden van Cohesity voor back-up en onmiddellijk herstel van traditionele databases zoals Oracle en SQL, samen met virtuele, cloud- en fysieke workloads zo meldt het Amerikaanse bedrijf.

NoSQL

Bovendien hebben klanten van Imanis Data de mogelijkheid om toegang te krijgen tot de moderne datamanagementmogelijkheden van Cohesity die back-updata productief maken en radicale eenvoud bieden voor archivering, disaster recovery, ransomware-preventie, testen en ontwikkeling, en nog veel meer – alles binnen één oplossing. Door de mogelijkheden van beide bedrijven te combineren, kan Cohesity de eerste en enige moderne softwaregedefinieerde gegevensbeheeroplossing voor NoSQL- en Hadoop-gegevens ter plaatse of in de openbare cloud aanbieden. Bron: executive-people.nl 9-5-19 Lees verder>>>>

  • Nederland ICT