Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Conversational interfaces betekenen de doorbraak van het internet of things

Conversational interfaces betekenen de doorbraak van het internet of things
23 March 2017 08:19 uur

Spraakassistenten, chatbots of robo-adviseurs zijn bezig om de nieuwe interface tussen diensten en consumenten te worden als vervanging voor apps. De IT-giganten Microsoft, Google, Apple, Amazon en Facebook maken zich op voor een nieuwe ronde in de platformenstrijd. Het speelveld zou in enkele jaren drastisch kunnen veranderen. Voor dienstverleners en marketeers is het dus zaak alert te zijn en tijdig in te spelen op de nieuwe mogelijkheden en snelle veranderingen. Wat houden de ontwikkelingen in en welk platform moet je kiezen?

Hoe de appstores de IT-markt opschudden

De opkomst van nieuwe mobiele platformen iOS (Apple) en Android (Google), amper tien jaar geleden, betekende een enorme sprong voorwaarts voor het mobiele internetEen zeer groot openbaar netwerk van samenwerkende computers, vaak verward met het World Wide Web (www). De nieuwe platformen integreerden op een voor gebruikers aantrekkelijke manier hardwareDe verzameling aan apparatuur waarop software is ge�nstalleerd om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden, softwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden en toepassingen van derden.

Het leverde ontwikkelaars een nieuwe mogelijkheid om relatief eenvoudig krachtige toepassingen te ontwikkelen, apps genaamd (afkorting van applications). Deze konden gemakkelijk worden geselecteerd en geïnstalleerd door gebruikers. Bron: marketingfacts.nl 23-3-17 Lees verder>>>>

  • Nederland ICT
  • ISPConnect