Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Copaco breidt 2tCloud portfolio uit met Veeam Cloud Connect

Copaco breidt 2tCloud portfolio uit met Veeam Cloud Connect
23 March 2017 18:06 uur

Copaco heeft het 2tCloud portfolio uitgebreid met Veeam Cloud Connect, een complete direct inzetbare data back-up en recovery oplossing op basis van Veeam technologie, gecombineerd met dataopslagHet mechanisme waarbij gegevens permanent op magnetische of optische schijven wordt vastgelegd op de 2tCloud infrastructuur in de datacenters in Amsterdam.

Met de toevoeging van Veeam Cloud Connect aan het 2tCloud portfolio is het voor 2tCloud partners niet meer nodig om te investeren in infrastructuur voor het wegschrijven van back-ups naar een externe locatie. Hiervoor maken ze gebruik van de redundant 2tCloud storagesystemen in datacenters in Amsterdam. Daarbij heeft men de garantie dat de data in Nederland wordt opgeslagen aldus Copaco.

Copaco speelt met Veeam Cloud Connect in op de toenemende vraag naar IT-as-a-Service oplossingen. en biedt haar partners een nieuwe mogelijkheid om hun bestaande dienstenpakket verder uit te breiden. Met Veeam Cloud Connect heeft Copaco een dienst toegevoegd aan haar 2tCloud portfolio, waarmee klanten volledig geïntegreerde, veilige, efficiënte en geautomatiseerde back-up storage in de cloud kunnen afnemen. Het 2tCloud platform zorgt ervoor dat provisioning en facturering van de Veeam back-up omgeving volledig automatisch gaat. Bron: dutchitchannel.nl 23-3-17 Lees verder>>>>

  • Nederland ICT
  • ISPConnect