Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

CrowdStrike koopt Preempt Security

CrowdStrike koopt Preempt Security
24 September 2020 18:35 uur

CrowdStrike Holdings, speler in door de cloud geleverde bescherming van eindpunten en cloudworkloads, heeft aangekondigd dat het heeft ingestemd met de overname van Preempt Security, een leverancier van Zero Technologie voor vertrouwen en voorwaardelijke toegang voor realtime toegangscontrole en preventie van bedreigingen.

Volgens de voorwaarden van de overeenkomst zal CrowdStrike ongeveer 96 miljoen dollar betalen om Preempt Security te verwerven. De overname zal naar verwachting worden afgerond tijdens het fiscale derde kwartaal van CrowdStrike.

CrowdStrike en Preempt bieden samen een moderne Zero Trust-beveiligingsarchitectuur en bescherming tegen cyberbedreigingen om de gebruikers, endpoints en gegevens van organisaties te beschermen tegen moderne aanvallen, zonder de productiviteit of de gebruikerservaring in gevaar te brengen zo melden de twee partners.

Het combineren van werklastbeveiliging met identiteitsbescherming is fundamenteel voor het creëren van echte Zero Trust-omgevingen. Met deze overname wil CrowdStrike klanten verbeterde Zero Trust-beveiligingsmogelijkheden bieden en het CrowdStrike Falcon -platform versterken met technologie voor voorwaardelijke toegang.

De toevoeging van de technologie van Preempt aan het CrowdStrike Falcon-platform helpt klanten end-to-end zichtbaarheid en handhaving van identiteitsgegevens te bereiken. Bron: executive-people.nl

  • Nederland ICT