Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

CyberArk introduceert Privileged Account Security Solution voor MSSP’s

CyberArk introduceert Privileged Account Security Solution voor MSSP’s
07 May 2018 13:33 uur

CyberArk introduceert nieuwe vormen van zijn Privileged Account Security Solution gericht op Managed Security Service Providers (MSSP). Dankzij de versies en licentievormen kunnen MSSP’s gemakkelijker beveiliging van privileged accounts opnemen in hun portfolio, zodat ze uitgebreidere diensten kunnen aanbieden aan gebruikers.

Privileged Account Security Solution helpt privileged accounts in cloud- en DevOps-omgevingen en op endpoints te beschermen. Dit stelt MSSP’s in staat de ‘attack surface’ van klanten te verkleinen. De multi-tenant variant maakt privileged accounts security bovendien toegankelijk voor bedrijven van allerlei omvang. MSSP’s kunnen hun aanbod hierdoor beter afstemmen op een bredere klantengroep.

Pay-as-you-go

Dankzij dit service provider-aanbod kunnen gebruikers risico’s beperken, zijn ze beter beschermd tegen aanvallen van buitenaf en van binnenuit en is eventuele schade snel te minimaliseren. Het flexibele pay-as-you-go model voorkomt dat MSSP’s (en gebruikers) veel moeten investeren op voorhand. Service providers betalen alleen voor wat hun gebruikers afnemen. Bovendien is via de CyberArk management-console het beheer van multi-tenants heel eenvoudig.Bron: dutchitchannel.nl 5-5-18 Lees verder>>>>

  • Nederland ICT