Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

CyberArk neemt cloud-beveiliger Vaultive over

CyberArk neemt cloud-beveiliger Vaultive over
13 March 2018 09:12 uur

CyberArk maakt bekend Vaultive overgenomen te hebben, een private onderneming gespecialiseerd in cloud security. Hiermee wil CyberArk zijn positie in het beveiligen van privileged accounts, secrets en gebruikersgegevens versterken om infrastructuren en applicaties te beschermen. Het is niet bekend hoeveel geld er bij de acquisitie komt kijken.

De technologie van Vaultive biedt betere zichtbaarheid en controle over gebruikers met bovengemiddelde toegangsrechten en SoftwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden as a Service (SaaS)-, Infrastructure as a ServiceDe Cloud Computing dienst waarbij de hardware als dienst via het internet beschikbaar wordt gesteld (IaaS) en Platform as a ServiceDe Cloud Computing dienst waarbij de hardware en het besturingssysteem als dienst via het internet beschikbaar wordt gesteld (PaaS)-beheerders. Dit zal dan ook een aanvulling vormen op de CyberArk Privileged Account Security Solution, dat beschermt tegen misbruik van privileged accounts waar dan ook. Dit betekent on-premises, in hybride cloudomgevingen en DevOps workflows.

CyberArk geeft aan dat gebruikerEen persoon of een apparaat dat gebruik maakt van automatiseringsdienstens met hoge privileges en cloud-beheerders vaak ruimte en ongelimiteerde toegang hebben tot webgebaseerde verkooptools, financiële applicaties en social media. Deze toegang moet consistent gemonitord en beheerd worden, over al die soorten applicaties heen en zonder dat de gebruiker gehinderd wordt in zijn werk. Dankzij een cloud- en mobiel aanbod breidt Vaultive de CyberArk Privileged Account Security Solution uit naar deze gebruikers met dergelijke privileges, die vaak het doelwit zijn van gerichte internetaanvallen. Bron: techzine.nl 12-3-18 Lees verder>>>>

  • ISPConnect
  • Nederland ICT