Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

De hosting trends van 2019

De hosting trends van 2019
08 January 2019 08:39 uur

De beste wensen voor 2019 en ik hoop dat dit jaar een enorm succes voor jou zal zijn. Ik heb in de loop van de jaren heel wat trends gezien en ik wilde wat ideeën met je delen over wat we kunnen verwachten in 2019. Nou … laten we beginnen:

Verdere consolidatie – In 2019 zal een nog grotere consolidatie onder hosting bedrijven plaatsvinden. De “grote spelers”, oftewel investeringspartners, betreden de markt om hosting bedrijven op te kopen. Het zijn private equity-fondsen of andere grote marktspelers die de middelgrote hosting bedrijven willen overnemen. Dit betekent dat veel kleinere spelers de markt zullen verlaten en dat de grote spelers een groot deel van de hosting markt zullen overnemen. Of dat een goede zaak is? Dat moet je zelf bepalen.

InternetEen zeer groot openbaar netwerk van samenwerkende computers, vaak verward met het World Wide Web (www) der dingen – naarmate het IOT-tijdperk aanbreekt, is een voor de hand liggende stap voor IOT-ontwikkelaars om naar hun cloud-hostingprovider te zoeken, uiteindelijk moet het ergens worden gehost met een lage latency naar de IOT-machines. Ik denk dat er in 2019 een grote start zal zijn in het tijdperk van het hosten van IOT-apparaten. Het zou een goed idee zijn als hosting providers hun steentje bijdragen aan deze geweldige innovatie.

Op locatie of in de cloud – de laatste tijd transformeren veel bedrijven van hun kelderrekken naar de cloud. Het mag on-premises zijn in een datacenter dat bekend een private cloudDe Cloud Computing dienst waarbij de Cloud Services zijn ingericht voor gebruik door ��n gebruiker of ��n groep van gebruikers. Kenmerkend is dat de onderliggende hardware en software niet gedeeld wordt met externe gebruikers of in de public cloudPublieke Cloud. De Cloud Computing dienst waarbij de Cloud Service zijn ingericht op ��n hardware en software platform (vaak van een grote (wereldwijde) aanbieder) en gebruikt worden door meerdere gebruikers van meerdere organisaties, ze zullen en moeten die stap maken om uiteindelijk te verhuizen. Voor middelgrote en grote bedrijven is het gewoon goedkoper om een ??PAAS- of SAAS-oplossing te huren dan om alles zelf te hosten en je moeten zorgen maken over het inhuren van al die systeembeheerders. Dus in 2019 voorzie ik een grote aanhoudende beweging naar de cloud zoals we die de afgelopen 3 jaar hebben gezien. Bron: dutchitchannel.nl 7-1-19 Lees verder>>>>

  • Nederland ICT