Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Dell EMC verbetert hybrid-cloud en moderne datacenter operations voor VMware-omgevingen

Dell EMC verbetert hybrid-cloud en moderne datacenter operations voor VMware-omgevingen
07 November 2018 08:51 uur

Dell EMC, de nummer één aanbieder van cloud-infrastructuur, presenteert nieuwe verbeteringen aan zijn portfolio en integraties met VMware die zijn ontworpen om klanten te helpen hun datacenter- en multi-cloud-omgevingen verder te automatiseren. Deze nieuwe mogelijkheden stellen bedrijven in staat om operations te vereenvoudigen en de innovatie en overall IT-transformatie te versnellen.

De toename in data, dankzij zowel traditionele als moderne applicatie-workloads, stelt hogere eisen aan het automatiseren en aan de bandbreedte zowel binnen als buiten het datacenter. Dankzij samenwerking en gezamenlijke engineering stellen Dell EMC en VMware organisaties in staat meer waarde te halen uit hun IT-investeringen.

“Organisaties die digitaal transformeren met een softwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden-defined en cloud-ready moderne datacenter-infrastructuur kunnen een krachtige hybrid-cloud-strategie hanteren met optimale controle, eenvoud en kostenbeheersing die aansluiten op hun unieke behoeften”, zegt Jeff Clarke, vice chairman, Products & Operations bij Dell. “Door samen te werken, verbeteren Dell EMC en VMware VxRail en VxBlock System 1000 voor het automatiseren van operations van geïntegreerde cloud-platformen zodat onze klanten het maximale uit hun data kunnen halen, wat resulteert in betere processen, innovatieve uitkomsten en efficiënte operations.” Bron: emerce.nl 6-11-18 Lees verder>>>>

  • Nederland ICT