Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Dovilo introduceert als eerste Datacenter & Cloud bedrijf in Nederland diensten op basis van Dell EMC PowerStore

Dovilo introduceert als eerste Datacenter & Cloud bedrijf in Nederland diensten op basis van Dell EMC PowerStore
11 September 2020 07:31 uur

Om de extreme snelheid van nieuwe ontwikkelingen bij te houden, hebben bedrijven grote behoefte aan een flexibele ICT-omgeving. Daarom introduceert Dovilo de Dovilo Intelligent Multi Cloud. Deze aanpasbare dienstenportfolio biedt een volledig schaalbare en flexibele ICT-omgeving. Het betekent daarnaast de introductie van de baanbrekende Dell EMC PowerStore op de Nederlandse markt.

Dovilo Intelligent Multi Cloud

De kosten om de omgeving afdoende te moderniseren, vormen voor de meeste middelgrote organisaties een hoge drempel. De vervanging van bestaande systemen en oplossingen vragen om grote investeringen, en toekomstbestendigheid vraagt om een nauwkeurige en vaak ook complexe aanpak.

Dovilo Intelligent Multi Cloud is een platform voor de naadloze integratie van de public cloudPublieke Cloud. De Cloud Computing dienst waarbij de Cloud Service zijn ingericht op ��n hardware en software platform (vaak van een grote (wereldwijde) aanbieder) en gebruikt worden door meerdere gebruikers van meerdere organisaties van Microsoft Azure en AWS met een eigen virtual datacenter en de on-premises systemen van het bedrijf zelf onder andere gehuisvest in de datacenters van Dataplace. Hierdoor krijgen klanten een omgeving die de schaalbaarheid en flexibiliteit biedt die cruciaal is voor de markt van nu.

Nederlandse primeur van Dell EMC PowerStore

Dovilo Intelligent Multi Cloud is als eerste dienst in Nederland gebaseerd op Dell EMC PowerStore, een baanbrekende datacentrische appliance geschikt voor de meest geavanceerde datamanagement en business continuity. Het ondersteunt iedere workload waar deze ook draait: in een Virtual Datacenter, een on-premises datacenter of in de public cloudPublieke Cloud. De Cloud Computing dienst waarbij de Cloud Service zijn ingericht op ��n hardware en software platform (vaak van een grote (wereldwijde) aanbieder) en gebruikt worden door meerdere gebruikers van meerdere organisaties. Dell EMC PowerStore heeft ingebouwde kunstmatige intelligentie en machine learning die de middelen, behoefte van applicaties en storagebenodigdheden continu analyseert voor een optimale balans.

Intelligente plaatsing van VM’s

Dovilo Intelligent Multi Cloud biedt hiermee flexibele resource scaling en de mogelijkheid om ICT-systemen zo efficiënt mogelijk in te zetten. Door virtuele machines dynamisch, intelligent en geautomatiseerd te plaatsen waar ze het best tot hun recht komen. In combinatie met de gespecialiseerde en altijd beschikbare dienstverlening van Dovilo, maakt dit het nieuwe platform uitermate geschikt voor verandertrajecten zonder dat de interne dienstverlening hierbij risico loopt. Bron: techvisor.nl

  • Nederland ICT