Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

DSD Europe voegt Dropbox Business toe aan cloud services platform

DSD Europe voegt Dropbox Business toe aan cloud services platform
11 January 2019 08:22 uur

DSD Europe heeft de cloud serviceEen service die beschikbaar wordt gesteld via Cloud Computing Dropbox Business toegevoegd aan zijn distributieplatform. Gebruikers van Dropbox Business werken altijd en overal productief en veilig samen, met alle bestanden in de cloud.

Dropbox Business is verkrijgbaar als maandelijkse dienst in het DSD-platform. Voor één vast maandelijks bedrag per gebruikerEen persoon of een apparaat dat gebruik maakt van automatiseringsdiensten hebben klanten toegang tot alle Dropbox functionaliteiten en zo veel opslagruimte als nodig is. Het aantal gebruikers is ieder moment op te schalen. Dropbox Business is een samenwerkingsplatform voor het opslaan en delen van data. Met een centrale plek voor alle bestanden en krachtige samenwerkingsfuncties kunnen gebruikers beter samenwerken met collega’s, maar ook met partners, verkopers of freelancers. Daarbij biedt Dropbox Business diverse beheertools om IT-beheerders volledige zichtbaarheid en controle te bieden in het hele bedrijf.

“Dropbox Business bevat diverse unieke functionaliteiten om productief en makkelijk te kunnen werken,” aldus Stan Laurijssen, Team Lead Cloud en Services Specialist bij DSD Europe. “Denk aan de externe integraties, waarmee men nog fijner werkt met alle favoriete programma’s en apps, bijvoorbeeld Adobe of DocuSign. Net als platform onafhankelijkheid, wat maakt dat de tool hetzelfde werkt op Windows, Mac en 40 andere besturingssystemen. En efficiënte sync methodes, waarmee men onder andere bestanden offline kan delen via een LAN-verbinding.” Bron: channelconnect.nl 10-1-19 Lees verder>>>>

  • Nederland ICT