Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Elf digitale werkplek trends voor 2019

Elf digitale werkplek trends voor 2019
19 December 2018 09:35 uur

De digitale werkplek is sterk in opkomst en wordt gezien als een belangrijke spil voor productiviteit en versnelling van de business. Soms is het lastig om de nieuwste, technologische en businessontwikkelingen bij te benen. Wouter van de Westelaken benoemt elf digitale werkplek trends.

Digitale werkplek en sociaal intranet worden één

De digitale werkplek wordt in 2019 het startpunt om de dag mee te beginnen. Op deze plek vindt de medewerker niet alleen snelkoppelingen naar favoriete (web)applicaties, maar ook uitgebreide mogelijkheden om te communiceren met collega’s via ‘interne’ social media tools. We zien de digitale werkplek bijvoorbeeld steeds meer versmelten met sociale intranetten.

Het belangrijkste nieuws, nuttige interne informatie en de systemen die nodig zijn om aan het werk te gaan worden allemaal op één centrale plek geserveerd. Met de Office 365 suite beschikken organisatie al over veel van deze functionaliteit. De digitale werkplek anno 2019 maakt een schil over deze apps, brengt de rest van het applicatielandschap samen en vereenvoudigt de digitale interne communicatie. Bron: appworks.nl 19-12-18 Lees verder>>>>

  • Nederland ICT